Crap la cuptor cu orez si plante aromatice.

de dicarmencitta1957 in Crap / Caras, 20 Feb 2010 | 8071 vizualizari

COMENTARII (6)

Bunica 1

20.02.2010, 16:07

Astazi ai avut zi de peste. Eu mai nou m-am dat pe macrou proaspat.Dar vorba ta , as manca peste, in mod special caras prajit cu mujdei, la toate mesele., dar nutri zice: fara prajeli.

rivka 1

20.02.2010, 19:12

regulile sunt facute ca sa fie incalcate deci o prajeala la timpul potrivit e numai mai buna , bunica...

ce bun tr sa fie mmmm

dicarmencitta1957 1

20.02.2010, 23:51

Azi am avut alt fel de mancare.Acestea sunt retete vechi de asta toamna.Acest crap a fost facut la cuptor,nu prajit.Mai fac si eu prajit poate odata sau de doua ori pe an,dar nu mai mult.Prajeala nu face bine.Va multumesc pentru comentarii,sunteti toate dragute.

liana_geicu 1

21.02.2010, 19:30

Chiar am niste peste in frigider si nu prea stiam cum sa il fac, mi-ai dat o idee foarte buna! Cred ca este delicios!

dicarmencitta1957 1

22.02.2010, 18:12

Asa este Liana,este foarte bun si noua ne plac garniturile cu plante aromatice.

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

ieri la 16:14

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

pe 07.04 la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 07.04 la 10:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plachie de crap