Cozze alla marinara

de Bya Ralu in Fructe de mare, 3 Mai 2012 | 8514 vizualizari

COMENTARII (20)

Alinutza80 1

03.05.2012, 21:43

foarte bune

Adinuta 1

03.05.2012, 22:01

super!

Bya Ralu 1

03.05.2012, 22:02

multumesc

MotanLaOale 1

03.05.2012, 22:07

mena29 1

03.05.2012, 22:18

Sim0na 1

03.05.2012, 22:18

Nu am facut niciodata... Va trebui pana la urma sa ma apuc de treaba

Bya Ralu 1

03.05.2012, 22:20

motanel
mena
simo incearca-le ca sunt super bune

Laly 1

03.05.2012, 22:20

Nici eu nu am facut,cred ca sunt gustoase

cocolina 1

03.05.2012, 22:32

foarte bune eu le gatesc diferit

Bya Ralu 1

03.05.2012, 22:45

sa incerci laly
data viitoare le incerc si eu altfel

jolygina 1

03.05.2012, 23:03

interesant

iry-gabriela 1

03.05.2012, 23:21

Bya Ralu 1

03.05.2012, 23:29

bliss 1

04.05.2012, 08:52

Mie imi plac la nebunie! Aia de la restaurant nu le-au tinut mai mult ca sigur la cuptor, scoicile se fac relativ repede, cred ca mai puteai sa le lasi putin pe aragaz, mai ales ca-si lasa si zeama. Eu cand fac paste le las cam 10-15 minute. Cred ca au fost o bunatate!

Bya Ralu 1

04.05.2012, 09:19

a fost suficienta zeama bliss mersi de sfat

Lau 1

04.05.2012, 11:04

bune

Bya Ralu 1

04.05.2012, 17:29

mamaieelena 1

04.05.2012, 17:48

bun,bun

Bya Ralu 1

04.05.2012, 18:13

mult mesc

Bya Ralu 1

04.05.2012, 18:13

multumesc vroiam sa spun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Scoici Saint-Jacques pe pat de mango cu spumă de vanilie şi lime