Cozonacul meu cu nucă

de gratziela in Prajituri, 8 Mai 2011 | 4614 vizualizari

COMENTARII (12)

Rocsi 1

08.05.2011, 19:00

ai detaliat foarte frumos

gratziela 1

08.05.2011, 19:22

Multumesc Rocsi_1612. Cred ca este foarte important sa explici o reteta pentru ca un incepataor sa inteleaga si sa-i reuseasca ceea ce gateste pentru ca sa nu i se para apoi, o corvoada "bucataritul"

mamaieelena 1

08.05.2011, 19:30

frumos decor cozonacul e bun

Ina 1

08.05.2011, 19:51

Doamne, cat ai scris Sunt sigura ca-i un cozonac excelent

Anamaria7 1

08.05.2011, 21:03

tare frumos cozonacul rotund

Lau 1

08.05.2011, 22:02

foarte frumos

RuxyRux 1

08.05.2011, 22:05

Grozav Gratziela...imi place mult cum povestesti... ai talent de scriitoare

gratziela 1

09.05.2011, 00:25

Multumesc pentru toate aprecierile.

divainbucatarie 1

09.05.2011, 08:40

MotanLaOale 1

09.05.2011, 12:30

adry88 1

09.05.2011, 20:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu capsuni si fructe de padure