Cozonac Rosencrantz

de Criss in Dulciuri, 25 Ian 2011 | 8381 vizualizari

COMENTARII (27)

lilik 1

25.01.2011, 22:29

super

Ina 1

25.01.2011, 22:32

ce frumos arata!

Rocsi 1

25.01.2011, 22:33

cat de minunat

RuxyRux 1

25.01.2011, 22:34

Oauuu Criss!

Mitinita 1

25.01.2011, 22:44

am facut si eu de doua ori,primul a intrat la categoria dezastre in bucatarie dar e foarte bun!

La Ancuta 1

25.01.2011, 23:01

frumos si bun

Ligia Bxl 1

26.01.2011, 00:11

bun si eu am facut dar cu multa cacaooooo

mamaieelena 1

26.01.2011, 00:21

MotanLaOale 1

26.01.2011, 08:36

bun bun

Criss 1

26.01.2011, 09:37

Multumesc dragelor pentru aprecieri.

Criss 1

26.01.2011, 09:38

MiTinita, cred ca toate am facut macar o data ceva demn de trecut la dezastre. Eu n-am sa uit cat traiesc cum am vrut sa fac o data o rulada si in reteta scria ca se scoate pe un prosop umed. Toate bune si frumoase dar eu n-am mai putut desprinde prosopul si am aruncat rulada cu tot cu prosop.

Mitinita 1

26.01.2011, 10:14

mena29 1

26.01.2011, 10:23

Bucataras Medi 1

26.01.2011, 10:43

tare mult imi place acest cozonac..................

lia maria 1

26.01.2011, 11:11

delicios si aspectos acest cozonac

mirela0911 1

26.01.2011, 11:59

ce bine arata

Criss 1

26.01.2011, 12:29

Multumesc dragele mele. Adevarul e ca si noua ne-a placut, desi noi nu suntem mancatori de cozonac.

MIUTA 1

26.01.2011, 13:25

Foarte bun

Sidy 1

26.01.2011, 13:51

Cum sa nu-ti placa o asemenea bunatate

gabyta 1

26.01.2011, 14:01

super delicios... ,,,direct la favorite

Criss 1

26.01.2011, 14:14

Multumesc dragele mele.

Criss 1

26.01.2011, 14:15

Gabyta, ma bucur ca iti place.

cismaru_nicoleta 1

26.01.2011, 14:40

Cum arata....

elena1988 1

26.01.2011, 15:34

mihaelar63 1

26.01.2011, 18:03

parca sunt flori , si eu vreau una , desi stiu ca cu o floare nu se face primavara

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baclava