Cozonac cu ciocolata si rahat

de xana in Dulciuri, 22 Dec 2013 | 14115 vizualizari

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

22.12.2013, 23:31

MonaMimi 1

22.12.2013, 23:31

ce frumosi si pufosi delicosi

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 23:31

wow ...ce bine arata

RuxyRux 1

22.12.2013, 23:32

Vai ce frumusete!

xana 1

22.12.2013, 23:36

Multumesc mult

Valclaudia 1

22.12.2013, 23:37

ce super ti-au iesit!

T I M E A 1

22.12.2013, 23:53

buni cozonaci ai facut

mihaelar63 1

22.12.2013, 23:55

CE frumosi si rumeni sunt

nadea68 1

23.12.2013, 00:29

jolygina 1

23.12.2013, 00:46

bun

xana 1

23.12.2013, 01:08

babi5 1

23.12.2013, 06:21

Bun tare

botcrina 1

23.12.2013, 06:23

marcela1979 1

23.12.2013, 06:40

Aurelia 07_07 1

23.12.2013, 07:35

Bunica 1

23.12.2013, 09:44

O pufusenie foarte cautata zilele acestea!

Rocsi 1

23.12.2013, 10:17

Ce cozonac frumos si pufos

Merisor 1

23.12.2013, 11:01

xana 1

23.12.2013, 13:03

Multumesc mult!

mamaieelena 1

23.12.2013, 16:02

frumos cozonac ai facut

xana 1

23.12.2013, 17:15

diaconta 1

26.12.2013, 23:22

ce cozonac superb

xana 1

27.12.2013, 01:37

Multumesc, Dia!

cornelya 1

19.04.2014, 17:52

E a doua oara cand incerc reteta asta si nu-mi iese sub nici o forma. E adevarat ca nu sunt eu prea priceputa in a face cozonaci, dar ăsta e prea de tot, nu creste drojdia/maiaua deloc, desi am respectat toti pasii. Unde gresesc? Am tinut-o la caldura si tot nimic. Toate ingredientele le-am tinut la temp camerei si am folosit oua de tara, faina de calitate buna. Unde e problema? Îmi pare atat de rau, îmi facusem atatea sperante, ziceam ca o sa am si eu de Paste un cozonac bun, dar vad ca m-am înselat.

xana 1

19.04.2014, 19:23

Cornelia, imi pare nespus de rau ca nu v-a iesit...si eu am dat gresi de multe ori pana sa-mi iasa si am descoperit ca drojdia era o problema. Maiaua trebuie sa aiba spuma si sa-si dubleze volumul dupa cele 10 minute. Apoi, dupa ce framantam toate ingredientele, aluatul trebuie sa fie putin lipicios si destul de moale, nu se mai adauga faina deloc, desi avem tendinta de a mai puneEu il pun la crescut in cuptor(inchis desigur) ca sa fie ferit de curenti. Sper ca am fost de ajutor, continuati sa inceriati, daca nu dupa a mea, dupa alta reteta si incercati cu altfel de drojdie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu cacao si portocala