Cozonac

de Teo in Dulciuri, 30 Dec 2009 | 11183 vizualizari

COMENTARII (49)

Bucataras Medi 1

20.06.2010, 10:22

madi eu nu citisem decat ultimul comentariu al lui gaby, prima data, ca apoi sa citesc tot.............si bineinteles ca m-am infuriat si eu cand ma infurii fac urat mai ales daca sunt acuzata pe nedrept ......iar individa asta habar nu are de ea dar despre cozonac.........ea cumpara din comert pe cativa banuti pe care io fi primit la capatul podului

Bucataras Medi 1

20.06.2010, 10:24

gata Ina am inteles........m-am infuriat tare rau

Dana Cristea - pusikmea 1

20.06.2010, 10:24

cine esti tu draga, sa vi aici si sa ne jicnesti, nu ti-e rusine???!!!! stai ascunsa in spatele unui id si vi si dai cu pietre, in locul tau as baga capul in nisip ca strutul si as lua-o la goana, multi se cred perfecti pe lumea asta, insa nu-si vad de lungul nasului, am mai vazut pe aici pe site cativa care vin si jicnesc, fara ca ei sa aiva macar o reteta postata si se dau mari bucatari, bai fratilor, daca nu va place, nu va uitati!!!!!!!

Ina 1

20.06.2010, 10:38

Medi' se refera la podul de pe unul din goblenurile cusute de mine, "Colt luminos".....

madi_marin 1

20.06.2010, 10:47

sigur ca da.... pai cum era sa se refere la altul?...

gaby_duceag 1

20.06.2010, 10:51

de la ce v-ati luat? .cozonacul e adjudecat, asa ca valea ))

Ina 1

20.06.2010, 11:10

Gaby, iti dau "colt luminos" pe LCD

Miha 1

20.06.2010, 11:12

Chiar asa...de la ce v-ati luat? Credeti ca "tipa" merita mai mult decat un mare ignore? Inteleg sa vii sa crotici in momentul in care poti arata ca esti mai tare, sa critici in mod constructiv, dar asa... La dat din gura e usor...

gaby_duceag 1

20.06.2010, 11:15

ina, pe "colt luminos" iti dau "amurg pe Nil".credeai ca-s mai prejos? )

Ina 1

20.06.2010, 11:17

bine, iti dau si "cavalcada"

gaby_duceag 1

20.06.2010, 11:17

miha, cum tre' sa "crotici"..adica critica amestecata cu carcoteala? ))

gaby_duceag 1

20.06.2010, 11:18

ina, plusez cu "tigroaicele" )))

Miha 1

20.06.2010, 11:18

Ina 1

20.06.2010, 11:18

ufff..... "madona del Riposso" merge?

gaby_duceag 1

20.06.2010, 11:19

rar mi se intampla sa am ce-ti obiecta, de asta profit ))

gaby_duceag 1

20.06.2010, 11:19

ina, doar daca ei in loc "catei la gura sobei" ))

Ina 1

20.06.2010, 11:19

Ina 1

20.06.2010, 11:20

bine...."ruga Maicii Domnului ", mai mult nu, chiar daca mai am

Ina 1

20.06.2010, 11:21

uite, mai uit acum si-mi dau seama ca unele nici nu mai stiu cum se numesc....

Ina 1

20.06.2010, 11:22

retrag "coltul luminos" si pun la bataie "bisericuta din munti", ca are si pod, si dama.....

gaby_duceag 1

20.06.2010, 11:22

ok."ALEGORIE" PENTRU RECAPATAREA MEMORIEI, vrei?)))

Ina 1

20.06.2010, 11:23

cred ca-mi trebuie, ca nu-mi aduc aminte cum e asta

Teo 1

19.01.2015, 21:54

Multumesc pentru sprijin!

Teo 1

19.01.2015, 21:54

Multumesc pentru sprijin!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pudding cu mere si sos caramel