Cous-cous cu legume si pui

de Oana in Pui, 21 Iul 2009 | 36493 vizualizari

COMENTARII (22)

ANCA 1

21.07.2009, 23:46

bun, sunt fan cus-cus, fac des

Oana 1

23.07.2009, 14:41

Ma bucur ca va place! Mie pe moment in vin ideile...initial ziceam sa inmoi cus-cus-ul separat in supa, apoi m-am gandit ca mai bine il pun direct in oala! Iar gusturile s-au imbinat perfect asa, super delicios!

Oana 1

10.10.2009, 21:54

Ana, din Carrefour. E la raionul cu orez, paste...e 10 ron cutia de 1 kg. Suuper bun, fac foarte des reteta asta, este absolut demential!!

Oana 1

15.10.2009, 00:14

Cu placere! Acum 2 zile am facut iar! si eu sunt fan

Oana 1

17.10.2009, 19:36

Luciana, am vazut azi si in MegaImage...tu unde stai?

Luciana 1

18.10.2009, 13:41

Locuiesc in Tokyo, si astazi in plimbarea mea cu pruncul am trecut pe la o groserie, nu am gasit...oare merge cu altceva?
As fi vrut sa ii fac ceva macar similar ptr cina...cand voi gasi, am reteta in vizor, multumesc.

Oana 1

18.10.2009, 13:50

Luciana...esti departe Ma gandesc ca ar merge si cu paste sau orez...dar nu o sa aiba acelasi gust...

Luciana 1

18.10.2009, 14:16

Da...exact, eu am mancat o singura data cus cus, si nu mi-a placut, era cam uscat parca, si mi-a picat greu, am si mancat mai mult fortat, insa era in salata.
Combinatia ta, mi-a lasat gura apa, imi imaginez ceva zemos cu gust de legume si carnita aia de pui
Pana una alta am pus la cuptor intr-un vas termorezistent copanele de pui, si un cartofior in coaja la fiert, urmand una dintre retetele tale ptr copilasi.
Abia astept sa le scot de la cuptor, suntem morti de foame, si eu si copilul, am umblat numai pe drumuri azi.
Multumesc ptr retete, esti minunata

Oana 1

18.10.2009, 16:39

Multumesc mult pentru cuvintele frumoase! Si ma bucur enorm ca te-am putut inspira Acum, despre cous-cous, stiu ca se prepara la abur, in oala aceea speciala, dedesubt se fierbe carnea impreuna cu legumele iar deasupra, intr-o sita se pune cous-cous-ul putin stropit cu apa. Apoi cous-cous-ul se amesteca cu putin unt si se "desface" cu mana, asta dupa ce s-a umflat. Nu stiu cum o fi preparat asa, ma gandesc ca mai uscat, cum spui tu...dar pus direct in supa si lasat acolo sa se umfle iese chiar gustos, nu e deloc uscat Sper sa gasesti si sa-ti faci pofta!

Luciana 1

18.10.2009, 17:37

Da, neaparat caut, trebuie sa ajung la un magazin cu produse arabesti, undeva mai in buricul targului, pana atunci salivez la poza, pe langa imaginatia din bucatarie, mai ai si mana de fotograf
Copanelele de pui au iesit minunate, zemoase , gustoase si light!
Eu am servit cu cartof si brocoli alaturi, copilul doar cu orez

Oana 1

18.10.2009, 18:47

Luciana 1

20.10.2009, 11:39

Am gasit cus cus...bine-i sa traiesti in Europa, gasesti de toate, am fost astazi la un magazin cu produse internationale, am zis ca mor, am cheltuit o groaza de bani, cate bunataturi...
asadar ma pun sa-i fac pruncului cus cus cu legume, si pui...
sper sa-i placa...
Edita sa adaug one it!!!
Pe masura asteptarilor, unde mai pun ca si Kevina papatjuma din cat ii pusesem in farfurie, dar ii bun si atat , avand in vedere ca mananca o noutate.
Mie mi-a iesit fix doua portii, ptr ca de regula gatesc cam cat mananc, dar am sa mai fac maine cus cus cu legume...imi place cus-cus-ul.

Oana 1

20.10.2009, 16:00

Ce ma bucur, Luciana!

Samira 1

26.12.2010, 19:51

Cred ca din greseala, aceasta reteta a fost trecuta ca facand parte din bucataria marocana!

Ligia Bxl 1

26.12.2010, 20:06

care e problema nu e bun?mie-mi place mult vreau si yo

Samira 1

26.12.2010, 23:02

Draga mea comanligia, eu nu am spus ca nu e bun, eu am contestat faptul ca a fost prezentata ca fiind o reteta din bucataria marocana ! E ca si cum as spune ca palinca din Ardeal este bautura nationala a polonezilor!
O seara linistita si cu tot dragul:
SARBATORI FERICITE !

adry88 1

08.05.2011, 16:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui( curcan ) cu mamaliguta