Cotlet de porc cu varza de bruxelles gratin

de slowfoodcuisine in Porc, 8 Ian 2011 | 5632 vizualizari

COMENTARII (9)

Mihaela11_jo 1

08.01.2011, 22:31

Foarte fin si apetisant

Teo 1

08.01.2011, 23:46

Uite ce reteta interesanta !

slowfoodcuisine 1

08.01.2011, 23:49

Va multumesc. Ma onoreaza comentariile voastre. Va astept si pe www.slowfoodcuisine.blogspot.com cu alte retete si mai interesante, zic eu. Voua cum vi se par?

RuxyRux 1

08.01.2011, 23:58

Imi place tare varza de bruxelles!!!! Si da eu ti-am raspuns ca ti-am vizitat blogul si imi place

Dana_Retetegg 1

09.01.2011, 00:11

slowfoodcuisine 1

09.01.2011, 00:15

Stiu, Ruxy, am citit. Multumesc de vizita. Te mai astept.

LUK 1

09.01.2011, 00:56

aziz 1

09.01.2011, 08:54

foarte fain ,i-mi place varaza asta maruntica,insa cotlet niciodata

MIUTA 1

09.01.2011, 16:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet cu rozmarin