Cotlet de porc cu cartofi taranesti

de carmenvlad in Porc, 26 Mar 2011 | 10464 vizualizari

COMENTARII (19)

nadina73 1

26.03.2011, 23:45

ce bun

RuxyRux 1

27.03.2011, 00:04

Vai cum arata...cred ca e delicios! O reteta perfecta!

mirela0911 1

27.03.2011, 00:43

Excelent arata

deyutzky 1

27.03.2011, 01:31

Bunica 1

27.03.2011, 08:45

Arata super !

Bucataras 1

27.03.2011, 09:35

immmm, ce-mi plac mincarurile ninse cu condimente

DIANA B 1

27.03.2011, 10:50


Mult si f bun , ca-n Moldova

diaconta 1

27.03.2011, 10:59

ce portie generoasa

Rocsi 1

27.03.2011, 11:04

un cotlet iau si eu

MotanLaOale 1

27.03.2011, 11:09

bun bun

elena1988 1

27.03.2011, 11:32

buna

lilik 1

27.03.2011, 12:46

ce bine arata

LUK 1

27.03.2011, 15:48

ce bunatate

Lau 1

27.03.2011, 17:27

ce bunatate

kamy 1

27.03.2011, 20:13

as papa si eu ce-i in farfu

Panacris 1

28.03.2011, 09:10

Calorii !!!!

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:12

carmenvlad 1

30.03.2011, 05:56

Va multumesc mult pentru comentarii. Cam multe calorii este adevarat dar vreau sa ma bucur de o mancare buna. Daca totul este cu masura, se poate.

-Licurici- 1

15.12.2017, 21:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc cu pesmet