Costite de porc picante

de ana in Porc, 29 Iul 2010 | 6679 vizualizari

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

29.07.2010, 09:46

sunt prima, ma pot servi?.....................

epurasha2bb 1

29.07.2010, 09:52

5 f!

Miha 1

29.07.2010, 10:35

lia maria 1

29.07.2010, 11:00

ce bune sunt

nadina73 1

29.07.2010, 11:42

anuco daca asa ne iei de dimineata cu costitepana diseara ne spargem cu totusuper ce bine arata si ce bune trebuie sa fie,dar de unsa sa iu sos BBQ? 5 furcu si o bucata de la tine pana fac eu

Laly 1

29.07.2010, 14:14

Ce bunatate,vreau si eu o costita te rog,iti las furculitele si o pap cu mana

ana 1

29.07.2010, 16:09

Medi cu drag@Epu @Miha@Lia delicioase

ana 1

29.07.2010, 16:43

Nadina merge si fara @Multumesc Laly

Julie 1

29.07.2010, 21:57

Costite! Yamy!

ana 1

30.07.2010, 09:46

Julie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc in crusta de portocale