Cornuri pufoase simple

de MIUTA in Dulciuri, 28 Mai 2012 | 23354 vizualizari

COMENTARII (54)

Lorra 1

28.05.2012, 17:55

bune bune bune

deyutzky 1

28.05.2012, 17:57

arata superrr

Rocsi 1

28.05.2012, 20:27

Foarte pufoase si frumoase.bravo!

angyb 1

28.05.2012, 20:35

T I M E A 1

28.05.2012, 21:14

mirela0911 1

28.05.2012, 21:37

Vai ce bune-s!

MIUTA 1

28.05.2012, 22:43

Multumesc frumos tuturor!

iry-gabriela 1

29.05.2012, 00:02

ce pofta mi-ai facut

La Ancuta 1

29.05.2012, 11:12

Ce bune ar fi fost astazi la micul dejun

Maria68 1

29.05.2012, 11:19

Ce bine arata

MIUTA 1

29.05.2012, 11:19

Ancuta imi pare rau ca nu te pot servi decat virtual.Sa sti ca sunt foarte bune si pufoase,sunt sigura ca o sa incerci reteta.
Multumesc tuturor si ma bucur ca v-a placut

mena29 1

29.05.2012, 19:52

Miuta,ce bunatatate de cornuri ai facut!

Sim0na 1

29.05.2012, 20:38

ce frumuseti de cornuri...

Geanina87 1

30.05.2012, 22:04

Ce bine arata

DulciuriSiNuNumai 1

03.09.2012, 22:42

arata ff bine! felicitari!

MIUTA 1

05.09.2012, 21:11

Multumesc frumos tuturor!

Doralinda 1

26.10.2012, 08:42

Arata foarte bine, merita incercat!
La favorite!

MIUTA 1

26.10.2012, 12:05

Ma bucur Dora ca iti plac.Pupici!

Anca85 1

11.12.2013, 17:25

Mie nu mi au iesit nu a crescut aluatul

RuxyRux 1

11.12.2013, 17:43

Anca, imi pare rau...e foarte posibil sa nu fi fost drojdia buna...si mie mi s-a intamplat o data...sau poate ai pus laptele prea fierbinte....sau nu a stat cat trebuia la crescut...sunt multe variante...data viitoare iti iese bine

Geanina87 1

11.12.2013, 17:53

Anca85 1

13.12.2013, 13:25

Nimic !!! Nici a doua oaranu mi au iesit ... Adica au iesit , dar nu ca si in poza ta ....

MIUTA 1

14.12.2013, 21:10

Anca imi pare tare rau ca nu ti-au iesit cornurile.Nu stiu ce sa spun...poate e de vina cuptorul.Eu le coc la 200 grade.Sper ca data viitoare sa auzim vesti bune.O seara frumoasa iti doresc!

MOKUSKA 1

18.02.2014, 10:30

Sunt super, probabil conteaza foarte mult ce faina a folosit Anca

MIUTA 1

18.02.2014, 12:42

Mokuska eu folosesc in general faina Baneasa 000 sau ungureasca.
Multumesc de vizita si ma bucur ca iti plac cornurile mele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

ieri la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri bicolore