Cornuri pufoase cu dulceata de prune

de Angelina_Elena in Dulciuri, 13 Noi 2012 | 11491 vizualizari

COMENTARII (48)

Angelina_Elena 1

14.11.2012, 15:33

multumesc frumos Dia!

Angelina_Elena 1

14.11.2012, 15:34

multumesc Rocsi!

Angelina_Elena 1

14.11.2012, 15:34

Diana

Angelina_Elena 1

14.11.2012, 15:35

Mamaie

Bya Ralu 1

14.11.2012, 15:38

ce faine sunt

Georgiana78 1

14.11.2012, 16:07

Minunate......

Ligia Bxl 1

14.11.2012, 16:26

ce bine arata

Angelina_Elena 1

14.11.2012, 17:37

multumesc Bia!

Angelina_Elena 1

14.11.2012, 17:38

Ana

Angelina_Elena 1

14.11.2012, 17:38

Ligia

George57 1

14.11.2012, 17:51

copilasilor mei le plac mult cornurile!

Angelina_Elena 1

14.11.2012, 18:08

Gorge

Sim0na 1

14.11.2012, 19:03

Cat de frumoase sunt..

Angelina_Elena 1

14.11.2012, 19:33

multumesc frumos draga mea!

jolygina 1

15.11.2012, 12:12

vreau si eu

Angelina_Elena 1

15.11.2012, 12:52

Joly, te servesc cu placere!

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 12:05

suuper

Angelina_Elena 1

19.11.2012, 12:36

multumesc frumos!

vero79 1

16.09.2013, 17:20

buna
as vrea sa stiu cate oua sa pun in aluat?
multumesc

Angelina_Elena 1

16.09.2013, 17:49

Vero, 2 oua trebuie, imi cer scuze am uitat sa specific la ingrediente!

vero79 1

17.09.2013, 06:57

ms Angelina pentru raspuns,azi voi trece si eu la treaba

Angelina_Elena 1

17.09.2013, 10:16

Cu placere! Spor la treaba!

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 16:05

bune cornurile

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase cu magiun