Cornuri cu nucă și pastă de măceșe

de Panacris in Dulciuri, 20 Iun 2014 | 7844 vizualizari

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

20.06.2014, 16:37

ce frumoase sunt

simona72 1

20.06.2014, 16:44

In sfarsit renumitele cornuri...minunate!!

cristeena20 1

20.06.2014, 16:57

ce bunatate!! m-ati inebunit cu cornurile astea...neaparat trebuie sa le fac si eu intr-o zi

Bunica 1

20.06.2014, 17:00

Ar fi bun un corn cu lapte

mihaelalalala 1

20.06.2014, 17:02

Si eu o sa le fac, arata foarte bine

deyutzky 1

20.06.2014, 17:10

yuummmyyy

kukibella 1

20.06.2014, 17:16

Constelatialeu 1

20.06.2014, 17:27

Angelina_Elena 1

20.06.2014, 17:40

Tare bune!

MOKUSKA 1

20.06.2014, 17:45

minunate pozsonyi

Panacris 1

20.06.2014, 17:57

Daaa, Mokuska

gaby_duceag 1

20.06.2014, 18:51

no...nu te supara da astea numa cornuri de bratislava nu-s
zi-le oricum numa asa nu
1) aluatul se tine la rece si capata o cu totul alta consistenta, nu e aluat dospit la cald
2) forma lor trebuie sa fie cea de porcoava
3) NU SE UNG CU OU ci se ung cu galbenus, se lasa sa se usuce iar cand le bagam la cuptor le ungem cu albus batut,. la copt toata treaba asta face o crusta frumoasa , care crapa dand aspect de marmorat, aspectul specific acestor cornuri

delia64 1

20.06.2014, 18:52

Panacris 1

20.06.2014, 18:53

Gaby , rectific imediat Dar să știi, că sunt tare savuroase

gaby_duceag 1

20.06.2014, 18:56

nu ma-ndoiesc de asta dar atunci cand o reteta este renumita, pentru a ne putea permite sa pastram denumirea trebuie sa respectam reteta

Panacris 1

20.06.2014, 18:58

Oki doki Mă aliniez și mâine promit că voi proba rețeta RENUMITĂ

Panacris 1

20.06.2014, 19:01

Eu am mers pe rețeta Laurei http://www.bucataras.ro/retete/cornuri-bratislava-59725.html, ei nu i-ai spus că trebuia să stea la rece aluatul ;P

Panacris 1

20.06.2014, 19:01

gaby_duceag 1

20.06.2014, 19:05

Nu i-am moderat-o eu

MOKUSKA 1

20.06.2014, 19:15

Cris, asa face si mama cu "crapaturi" ..sper sa am timp maine sa le fac, dupa reteta Mamei mele. ne cam ploua in gura.

Panacris 1

20.06.2014, 19:36

Rocsi, a păstrat rețeta, Dina, a folosit doar albuș ;P

Panacris 1

20.06.2014, 19:37

Pardon * Diana

gaby_duceag 1

20.06.2014, 19:41

ba are
ca nu i-au iesit uniform, da, dar citeste reteta, a respectat ce s-a cerut
cris, odata ce publici pe un site retete ar trebui sa-ti asumi atat laude cat si critici pe marginea lor fara a te uita in gradina altora
mie daca imi zicea cineva ca am dat in cap cuiva nu ziceam c-a dat si x si y, imi asumam greseala fara a lungi atat de mult o discutie desi stii ft bine ca am dreptate
eu stiu ft bine sa te laud si am facut-o in nenumarate randuri dar daca nu ai respectat mai nimic din reteta, cum le poti numi cornuri bratislava?
poate in multe retete sunt mici abateri, adaptari, dar tu nu ai facut una ci 3 greseli

Panacris 1

20.06.2014, 19:42

De fapt acum am priceput Punctul forte al cornurilor Bratislava e glazura Nu pufoșenia Oki doki

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pozsonyi kifli - Cornuri Bratislava (reteta de la Bunica mea)