Cornuri bicolore de post umplute cu crema de nuca si rahat

de Gherca Daniela in Dulciuri, 12 Aug 2016 | 4662 vizualizari

COMENTARII (17)

elucubratiiculinare 1

12.08.2016, 17:07

de mult incerc sa le fac

Gherca Daniela 1

12.08.2016, 17:13

elucubratiiculinare sunt delicioase, merita incercarea si rezultatul este unul pe masura!

Catalina L 1

12.08.2016, 17:23

ce-mi plac

Andra_Constantinescu 1

12.08.2016, 17:23

Minunate!

Gherca Daniela 1

12.08.2016, 17:26

Catalina si noua, sunt super bune!

Gherca Daniela 1

12.08.2016, 17:26

Andra multumesc

Constelatialeu 1

12.08.2016, 19:15

MotanLaOale 1

12.08.2016, 19:27

diaconta 1

12.08.2016, 19:31

Foarte bune sunt

Bya Ralu 1

12.08.2016, 19:34

bune

Rocsi 1

12.08.2016, 19:47

Eu sunt prezenta la cele cu nuca!

Gherca Daniela 1

12.08.2016, 21:37

Multumesc dragilor! Rocsi iti pastrez doar cu nuca

Renataedina 1

12.08.2016, 21:40

Cris2711 1

12.08.2016, 22:03

wow

dantes 1

13.08.2016, 06:34

Super!

Zamfira 1

13.08.2016, 10:07

mirela0911 1

14.08.2016, 10:03

Minunate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarpe incolacit (foietaj cu branza si stafide)