Cornul abundentei

de Carmen in Reteta de vedeta, 30 Aug 2016 | 5044 vizualizari

COMENTARII (15)

-Licurici- 1

30.08.2016, 10:20

AndrutzaP 1

30.08.2016, 10:23

Bya Ralu 1

30.08.2016, 10:37

am inteles ca l-ai adus la intalnire,cred ca a fost furat,eu nu l-am vazut si nici nu l-am gustat

Renataedina 1

30.08.2016, 10:48

Carmen 1

30.08.2016, 11:03

pe cuvant l-am adus, nu a fost foarte decorat pentru ca trebuia sa reziste 300 si nu stiu cati de km si serpentine si caldura. Asa ca nu m-am riscat sa fac ceva delicat... si-asa am avut emotii sa nu se rupa cornul la cat de fraged era, ba mai mult am lasat parte din suport in el... si l-am scos acolo cand au venit copilasii la papat.

Gherca Daniela 1

30.08.2016, 16:35

super!

Rocsi 1

30.08.2016, 21:20

Ce as vrea sa rup un coltisor

Carmen 1

31.08.2016, 09:53

hai sa va pup si sa va multumesc de aprecieri

Rahela Velicu 1

31.08.2016, 12:20

woow! super!

dantes 1

31.08.2016, 13:01

Super!

MotanLaOale 1

01.09.2016, 17:27

frumos

mirela0911 1

03.09.2016, 19:38

Baiatul meu a papat si am reusit sa rup si eu o bucatica, foarte bun!

Carmen 1

03.09.2016, 22:38

te pup Mirela, noroc ca am martori

Constelatialeu 1

05.09.2016, 23:57

abstract01 1

28.11.2020, 01:51

foarte interesant

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate