Cordon Bleu crocant

de Sidy in Porc, 22 Oct 2012 | 4847 vizualizari

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

22.10.2012, 09:03

Bun bun

LUK 1

22.10.2012, 09:22

gustos

diaconta 1

22.10.2012, 09:25

ce mancare buna faci tu Sidy

adry88 1

22.10.2012, 09:36

ce imi place

RoXx 1

22.10.2012, 09:37

super

Lau 1

22.10.2012, 09:44

bun

elucubratiiculinare 1

22.10.2012, 10:19

apetisant

Rocsi 1

22.10.2012, 10:44

Iau si eu ca mult imi place

_Alina_ 1

22.10.2012, 11:07

si eu, si eu

laura_n 1

22.10.2012, 11:33

fain, fain

Bya Ralu 1

22.10.2012, 12:12

ce bun e

Poliana 1

22.10.2012, 12:39

tare bun este!!!

jolygina 1

22.10.2012, 13:17

foarte bun

Bunica 1

22.10.2012, 13:58

O da,foarte bun!

marcela1979 1

22.10.2012, 14:38

ce bun este

lilik 1

22.10.2012, 15:47

fff gustos

Sim0na 1

23.10.2012, 09:53

Stiu unde vin la pranz!!

MonaMimi 1

24.10.2012, 20:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu