Conopida la cuptor cu besciamella si pancetta

de mihaelalalala in Mancaruri de legume, 6 Iun 2014 | 10876 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

06.06.2014, 12:11

Adele 1

06.06.2014, 12:16

delia64 1

06.06.2014, 12:46

anca_rm 1

06.06.2014, 12:46

MOKUSKA 1

06.06.2014, 12:47

o bunatate

cristeena20 1

06.06.2014, 13:31

minunata!!1

simona72 1

06.06.2014, 14:09

Tare buna!!

Angelina_Elena 1

06.06.2014, 14:58

MotanLaOale 1

06.06.2014, 15:33

Bya Ralu 1

06.06.2014, 16:04

cred ca e tare buna

Bunica 1

06.06.2014, 17:58

Uffffffffff,se poate fara conopida?

mihaelalalala 1

06.06.2014, 19:54

Buni conopida e baza acestei reteta, dar daca nu va place o puteti inlocui cu broccoli

MotanLaOale 1

06.06.2014, 20:05

Ne-ai nimerit si cu brocoli!

mihaelalalala 1

07.06.2014, 11:11

cristeena20 1

09.06.2014, 13:25

excelenta!!

blueapril 1

13.08.2014, 00:53

E buna si fara telemea.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida intreaga la cuptor