Coniac (brandy) de casa

de Doinavar in Bauturi, 7 Mar 2013 | 33011 vizualizari

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

07.03.2013, 12:00

plaaace

simona72 1

07.03.2013, 13:16

felicitari Doina, tu si sotul sunteti gospodari desavirsiti

Toamna07 1

07.03.2013, 13:18

Este dementiala reteta!

portiadelumina 1

07.03.2013, 14:27

Interesant! Cred că are un gust deosebit.

ianculubita 1

07.03.2013, 14:57

Daaaa,este minunat!!!

Bya Ralu 1

07.03.2013, 15:09

MotanLaOale 1

07.03.2013, 20:25

bun bun

Sidy 1

08.03.2013, 08:09

Foarte interesata reteta. Prezentare de nota 10 Cred ca am sa trag o fuga pina la Timisoara ....

Rocsi 1

08.03.2013, 20:50

danard10 1

28.03.2013, 12:06

De fapt acesta nu este un cognac, ci un distilat de vin (materia prima din care se fabrica cognac-ul). La distilatul respectiv, imbatranit in butoaie de stejar (nu cu pliculete de ceai sau alte aiureli- asta doar il coloreaza!)se adauga bonificanti (cupaje din diferite esente- migdale, roscove, scortisoara, etc), si acest amestec se mai pune inca o data la maturare - tot in butoaie de stejar, vreme de 3 rasarituri de luceafar (pt.3*), 5 rasarituri de luceafar pt.5*, s.a.m.d.

Krystyan Trendy 1

05.05.2014, 13:18

am ametit

nicu_con1965 1

01.01.2016, 18:34

o reteta de coniac ingrediente 2kg tuica 35-45 grade se adauga 200buc. boabe cafea arabica 5 pliculete zahar vanilat sta la macerat cel putin o luna zile se amestica din cand in cand pofta buna

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de bilute cu banane si ness