Condiment universal din ierburi uscate (pregătit acasă)

de Zamfira in Mancaruri cu carne, 29 Noi 2015 | 5037 vizualizari

COMENTARII (20)

Valclaudia 1

29.11.2015, 17:05

faina treaba! Bravoo!!

Zamfira 1

29.11.2015, 17:06

Multumesc Claudia!

Bya Ralu 1

29.11.2015, 17:15

super

Zamfira 1

29.11.2015, 17:17

Bya

Adele 1

29.11.2015, 17:18

Bravo ai facut ceva fain

Zamfira 1

29.11.2015, 17:20

Adele

MotanLaOale 1

29.11.2015, 17:36

Constelatialeu 1

29.11.2015, 17:53

Te-ai apucat de ierburi...

Zamfira 1

29.11.2015, 18:01

Motan

Zamfira 1

29.11.2015, 18:01

Cleme ierburile sunt bune daca nu le fumezi ))))

mirela0911 1

29.11.2015, 18:02

Bune condimentele astea!

Zamfira 1

29.11.2015, 18:11

Mirela

MOKUSKA 1

29.11.2015, 18:44

Rocsi 1

29.11.2015, 19:06

Un amestec fain!

CameliaR 1

29.11.2015, 19:50

Zamfira 1

30.11.2015, 10:32

Multumesc fetelor!!!!

miki_a 1

30.11.2015, 13:18

Nu sunt adepta plicurilor (de nici un fel)! Foarte buna sugestia ta !

Zamfira 1

30.11.2015, 13:38

Multumesc Ela. In reteta ma refer strict la acele condimente care au destinatii fixe, gen: pentru carne de porc, pentru gratar, pentru sarmale...asa ceva sigur e sare colorata. Multumesc pentru apreciere!!!!

Gicuta 1

03.12.2015, 09:14

Zamfira 1

03.12.2015, 17:27

Gicuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de curcan cu sunca