Compot de-o zi

de portiadelumina in Sirop / Compot, 31 Oct 2012 | 5576 vizualizari

COMENTARII (73)

Zamfira 1

31.10.2012, 18:09

imi place, o portie as vrea si eu...stiu... alta data

Zambareata 1

31.10.2012, 18:20

Compot?????rusine sa imi fie ca nu am facut niciodata ,imi placea compotul cand eram mica,nu am mai mancat din copilarie,iar sa-mi fie rusine,nu stiu ce pierd deci gata,reteta la favorite cu ea sa o fac si eu cat de curand,pe vremea asta rece merge perfect!Bravooo Padre

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:23

Zamfira tu nu ai zis la reţetele tale pentru mine "altă dată" Aşa că dacă poţi lua o cană, cu mare plăcere

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:25

Giorgia cred că eşti prima care trece la favorit ceva făcut de mine (sper să nu mă înşel) Compotul e minunat pe vremea asta

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:30

Alinutza, deşi ai postat prima acum am văzut coemntariul Mulţumesc frumos

Zamfira 1

31.10.2012, 18:31

Parinte

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:34

Păi Zamfira Altfel cum mai veneam la cerut, că eu gătesc odată pe lună

Rocsi 1

31.10.2012, 18:35

Chiar asta seara am facut si eu putin compot de mere cu pere sa papam cald..Tare bun

diaconta 1

31.10.2012, 18:36

Faine combinatii faci Victor deja salivez

Zamfira 1

31.10.2012, 18:38

Parinte, mereu esti bine venit la masa, te asteptam la Brasov(eu si familia mea)

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:38

Rocsi, am pus şi gutuie şi stafide. Dar oricum ar fi, tot bun e. Să-l sorbim cu poftă

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:39

Dia eu sunt nebucătar, doar ştii. Noroc mare am cu imaginaţia şi cu vorbele multe. Mulţam de apreciere

Rocsi 1

31.10.2012, 18:39

Pai tocmai am savurat o cana si ma duc sa mai servesc una

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:40

Când am să trec pe la Braşov am să dau de veste Zamfira. Mulţumesc frumos de gândul bun

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:43

Aşa Rocsi, că eu pe al meu l-am botezat "de-o zi" taman că se scurge repede

Alinutza80 1

31.10.2012, 18:45

stiti cum se spune,mai bine mai tarziu decat niciodata!

gaby_duceag 1

31.10.2012, 18:45

vreau si eu.
am mere si struguri
ma 'c sa pun la fiert

gaby_duceag 1

31.10.2012, 18:46

e neaparat sa le spal?)

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:46

Au venit comentariile calup, iar eu cum sunt uneori cu capul în nori.... Mulţumesc Alinutza

portiadelumina 1

31.10.2012, 18:48

Gaby pune-le aşa, că oricum vor fierbe Eu n-am avut struguri dar am pus stafide. Plus gutuia care-i parfumată. Mmmm, merg să mai pun o cană

diaconta 1

31.10.2012, 18:58

Aha,imaginatia te salveaza in bucatarie,mai ales daca mai ai cate ceva prin camara si frigider

RoXx 1

31.10.2012, 19:01

superr

portiadelumina 1

31.10.2012, 19:03

Păi nu ştiu eu Dia asta. Ce să faci cu leneşul?

portiadelumina 1

31.10.2012, 19:03

Mulţumesc RoXx , deh, sunt şi eu începător

Rocsi 1

31.10.2012, 19:06

Asa si al meu e de o zi.Fac exact cat stiu ca se termina si nu ramane si pentru a doua zi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de gutui si mere