Compot de visine

de ana in Sirop / Compot, 15 Iul 2010 | 8024 vizualizari

COMENTARII (12)

Rocsi 1

15.07.2010, 18:42

e bun..si eu fac in fiecare an.. si nu mai zic k etichetele ce le pui sunt minunate

Corinuta 1

15.07.2010, 18:46

sunt foarte bune!mai ales la praji!

lia maria 1

15.07.2010, 19:48

mai, mai da ce hainute le-ai tras la borcane

gaby_duceag 1

15.07.2010, 19:53

vreau si io acu' un borcan, numa' zeama ca-i caald. nu tre' neaparat cu eticheta

Ina 1

15.07.2010, 20:15

tot zeama vreau si eu, receeeeeeeee!!!!!!

Bunica 1

15.07.2010, 21:34

a pregatit si fata borcanele pentru iarna si voi vreti mai repede cate ceva..... ....of.... goliti camara fetei.....

ana 1

16.07.2010, 07:38

Rocsi multumesc@Corina asa'i@Lia atractia fetelor @Gabitzule numa marian zice ce pui atatea visine ,nu stii ca eu vreau numa zeama @Ina si tu Brutus?tot numa zeama?@Bunica nerabdatoare fetele acestea

Julie 1

16.07.2010, 08:08

Ce frumos le-ai ambalat!

adi20 1

16.07.2010, 12:23

e super bun.

Bucataras Medi 1

16.07.2010, 20:15

ce bine arata si ce etichete faine................5 furcu,Ana.............

Laly 1

18.07.2010, 22:35

Ana pune-mi si mie un borcanel deoparte,am plecat spre tine

Dana_Retetegg 1

10.12.2010, 19:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de vişine