Colac

de nadina73 in Pizza, 18 Iul 2010 | 29969 vizualizari

COMENTARII (28)

Rocsi 1

19.07.2010, 11:22

nu am o pretenti..sa fie la fel k asta k e bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nadina73 1

20.07.2010, 03:14

ok rocsi se va onora comanda dar vi dupa el

Rodica69 1

26.01.2014, 11:56

Multumesc mult de tot pentru reteta! Si eu tot colac pentru pomenire am facut (dar de aici inainte din aluatul acesta o sa fac si cozonacii). A fost usor de facut, a iesit gustos, intr-adevar foarte pufos, si totusi si-a pastrat bine forma (ceea ce este important in cazul colacilor care trebuie dusi la biserica).
Ca mentiuni:
- am folosit drojdie uscata
- pentru ca nu am masina de facut paine si, deci, trebuie sa framant manual aluatul, am frecat galbenusurile cu zaharul (ca sa fiu sigura ca se dizolva).

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu masline