Coaste gatite lent in bere

de Panacris in Porc, 3 Ian 2018 | 3492 vizualizari

COMENTARII (21)

RODIMUR 1

03.01.2018, 19:35

Excelente! Musai să luăm model...!

vasimur 1

03.01.2018, 19:36

Merisor 1

03.01.2018, 19:44

Coasteeee, Clemeeeee! ) Yummy, ce bune!

Constelatialeu 1

03.01.2018, 19:50

M-am facut vegetariana...

MotanLaOale 1

03.01.2018, 19:51

bune bune

Bucataras Diana 1

03.01.2018, 20:01

Yammy. Cris, cred ca vin in vizita

Panacris 1

03.01.2018, 20:07

Diana, trebuie s[spui din timp, c[ astea s-au evaporat deja )

Bucataras Diana 1

03.01.2018, 20:10

Ups, nu am fost pe faza

cristinutanicolita 1

03.01.2018, 20:12

Bune, Bune!

laura_n 1

03.01.2018, 20:34

Am facut si eu de sarbatori o mega bunaciune. Teroristul le-a mancat pe toate ) data viitoare tre sa fac mai multe

Rocsi 1

03.01.2018, 20:38

Nu am gatit niciodata coaste, dar nu este timpul pierdut!

Bunica 1

03.01.2018, 20:44

Minunate!

Adi 1

03.01.2018, 21:23

Bune!

oanapl 1

03.01.2018, 22:26

Îmi plouă în gură!

Rahela Velicu 1

04.01.2018, 01:56

bune

mirela0911 1

04.01.2018, 09:36

miki_a 1

04.01.2018, 18:23

Bune!

Ksenya 1

05.01.2018, 10:01

nu am facut niciodata in bere,ar cam fi timpul. Buna idee !

xana 1

05.01.2018, 21:03

Foarte bun!

dantes 1

09.01.2018, 14:53

Bune!

mihaelar63 1

10.01.2018, 19:14

Ce neunie de mancare Dau eu berea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura pomana porcului