Coaste de ied in sos de rosii la cuptor

de Rocsi in Oaie, 28 Mai 2013 | 9813 vizualizari

COMENTARII (45)

Bya Ralu 1

28.05.2013, 21:43

ce bine arata

ANNA_46 1

28.05.2013, 21:44

Super apetisante costitele

Alinutza80 1

28.05.2013, 21:46

Dya Daniela Andrei 1

28.05.2013, 21:51

Vai, Rocsi! Grozave!

adry88 1

28.05.2013, 21:56

foarte gustoase

simona72 1

28.05.2013, 21:56

Delicios!!! Am papat si sunt tare bune!!!!

Lorra 1

28.05.2013, 22:00

Ce masa aratoasa

La Ancuta 1

28.05.2013, 22:02

foarte mult imi place carnea de ied

Ina 1

28.05.2013, 22:09

buuuun!

Irina 1

28.05.2013, 22:27

si pe placul meu!

MotanLaOale 1

28.05.2013, 22:49

alilianaa 1

28.05.2013, 23:13

ce grozave sunt ca gust!

Bunica 1

28.05.2013, 23:24

Cris2711 1

28.05.2013, 23:51

mai delicios si apetisant nu se poate

loredanaaa 1

29.05.2013, 01:14

Lau 1

29.05.2013, 09:38

ce bine arta

Micutza Luana 1

29.05.2013, 09:45

arata suuper

Lavinia 1

29.05.2013, 10:29

arata super delicios

Alina26 1

29.05.2013, 10:44

ce super arata...!!!

madi_marin 1

29.05.2013, 20:35

Rocsule...m-ai omorat! chiar ma gandeam ca imi e pofta de asa ceva, dar sigur nu mai gasesc de cumparat acum, asa ca....ma uit si sufar in tacere!

Rocsi 1

29.05.2013, 21:03

Iti multumesc Bianca

Rocsi 1

29.05.2013, 21:03

Anna multumesc

Rocsi 1

29.05.2013, 21:03

Alina

Rocsi 1

29.05.2013, 21:03

Dya multumesc

Rocsi 1

29.05.2013, 21:03

Multumesc Eduard

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel