Coasta de miel umpluta

de anuta in Oaie, 10 Apr 2010 | 9992 vizualizari

COMENTARII (22)

Oana 1

10.04.2010, 23:08

E senzationala! Bine ai venit la noi, imi place foarte mult reteta!

anuta 1

10.04.2010, 23:28

Multumesc Oana,conteaza mult pentru mine primirea ta.O sa mai postez retete pe acest forum,imi place mult si uitandu-ma am mai regasit din prietenele mele

Miha 1

10.04.2010, 23:30

anuta 1

10.04.2010, 23:38

Miha

nadina73 1

10.04.2010, 23:40

bun venit perintre bucataras,felicitari arata foarte bine

anuta 1

10.04.2010, 23:46

Multumesc,Nadina

Oana 1

11.04.2010, 00:17

Anuta, ma bucur! sunt super retetele tale!

mihaelar63 1

11.04.2010, 00:39

bine ai venit e grozava reteta

Bucataras 1

11.04.2010, 09:07

un milion de aplauzeeeeee

ionix 1

11.04.2010, 09:08

woah... mi se pare destul de greu de facut... felicitari si bine ai venit printre noi...

Bucataras 1

11.04.2010, 09:29

Ionixuuuu, cum stai cu raceala?

ionix 1

11.04.2010, 09:33

mi-a trecut raceala dar acum sunt umflata toata...
m-am operat pe osul maxilarului si-s "drogata" non-stop... vesela fara motiv imi revin eu repede si redevin moracanoasa ah mersi pt intrebare

Adinuta 1

11.04.2010, 17:01

wow! e super reteta! ai propus-o la concurs?

adnas54 1

11.04.2010, 21:06

Bun venit... .... incanta-ne cu retete ...

anuta 1

11.04.2010, 22:29

multumesc fetelor pentru caldura cu care m-ati primit.Si eu am vazut retete care mai de care mai frumoase,adevarate gospodine

epurasha2bb 1

12.04.2010, 13:25

foarte interesant Ani, nu m-as fi gandit niciodata sa fac asa !

liana10 1

12.04.2010, 17:19

Excelent arata! Bravo, Ani!

anuta 1

15.04.2010, 08:17

elena1988 1

24.02.2011, 09:14

Bya Ralu 1

01.04.2012, 00:12

nu imi place mielu da arata f bine

MIUTA 1

29.04.2014, 21:31

Panacris 1

14.04.2016, 21:03

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel rulata, cu umplutura de spanac