Coaja de portocala confiata

de adasev12 in Conserve, 9 Dec 2011 | 7482 vizualizari

COMENTARII (24)

Lau 1

09.12.2011, 13:27

bravo

adasev12 1

09.12.2011, 13:47

sufletista, ms frumos

alinutzika 1

09.12.2011, 14:42

bravo tie!

aziz 1

09.12.2011, 14:55

fata descurcareata !!delicioasa tre sa fie si noi faceam acasa din coaja rasa de la lamaie si portocala tot pentru cozonacei....pup fete frumoase!!

adasev12 1

09.12.2011, 15:10

alinutzika...ms frumos

adasev12 1

09.12.2011, 15:12

Mona, am si coaja rasa, la borcanel, tot timpul...ca se mai intampla sa am nevoie sis a nu am fructe in casa... ...si noi va pupam

mihaelar63 1

09.12.2011, 16:01

Super am sa-mi fac si eu sa am ptr dulciuri

lilik 1

09.12.2011, 16:45

gaby_gabytza 1

09.12.2011, 17:03

place

Rocsi 1

09.12.2011, 19:10

bravo ada..ingenioasa esti!!

RuxyRux 1

09.12.2011, 19:23

Imi place mult portocalitza confiata!!!

mirela0911 1

09.12.2011, 20:02

o idee tare buna

Mitinita 1

09.12.2011, 20:16

mie imi place mai amar asa ca nu ma deranjeaza partea alba.cand isi mai face careva si nu taie destul din partea alba la mine ajunge borcanul

MotanLaOale 1

09.12.2011, 21:04

Angelina_Elena 1

09.12.2011, 21:10

cred ca sunt tare bune

Bunica 1

09.12.2011, 22:30

sa le tii numai in frigider pana le termini !

MIUTA 1

09.12.2011, 22:40

Excelenta idee

danakarin 1

10.12.2011, 07:41

foarte ingenios. ceea ce mai poti face este sa le zaharisesti, fierbandu-le citeva zile la rind intr-un sirop de zahar. Adica in fiecare zi....apoi le lasi, a doua zi iar...vreo 3 zile. atunci se patrund, si se pot tzine mult timp.

adasev12 1

10.12.2011, 12:17

mihaela....
lilik, gabitza....ms

adasev12 1

10.12.2011, 12:20

rocsi.... trebuie sa fiu, ca si si Domnul a spus ca e pacat sa risipesti mancarea ...e adevarat ca se gasesc de toate in ziua de azi, dar de ce s amai dai banii pe ceea ce ai la indemana si poti face singura? pup

adasev12 1

10.12.2011, 12:22

ruxy, si mie-mi placea...cea din magazin ...a mea nu stiu cum o fi....
mirela, multumesc

adasev12 1

10.12.2011, 12:23

mitinita..... ....stii ca-mi placi, nu?
motan....

adasev12 1

10.12.2011, 12:28

elena_daria, sper sa fie
bunica, asa m-am gandit si eu
miuta, multumesc mult

adasev12 1

10.12.2011, 12:28

danakarin, ms de sfat, pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri rustice cu portocala si sirop de artar