Clătite cu bere şi caşcaval

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 4 Dec 2011 | 4146 vizualizari

COMENTARII (21)

Ina 1

04.12.2011, 14:28

bine-am venit la masa )

gaby_gabytza 1

04.12.2011, 14:39

bun

Miha 1

04.12.2011, 14:40

Si eu!

Cris2711 1

04.12.2011, 14:59

Ubulika 1

04.12.2011, 15:01

wow,ce pofta imi eeeeeeeeeeee

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 15:17

Bine ati venit! Sunt asa de buunee, dar sunt darnica si impart si cu voi

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 15:18

Vreau sa fiu darnica si cuminte sa vina Mosu'

MotanLaOale 1

04.12.2011, 16:08

bune bune

Lau 1

04.12.2011, 16:24

pot sa vin la masa

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 16:49

multumesc

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 16:50

Desigur, te astept Sufletista

LUK 1

04.12.2011, 17:01

buna idee

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 17:13

mihaelar63 1

04.12.2011, 17:27

bere mai dau eu

Angelina_Elena 1

04.12.2011, 17:52

yamiiii ce bune sunt

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 18:26

Mihaela

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 18:27

merci Elena

Rocsi 1

04.12.2011, 18:38

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 19:54

merci Rocsi

oana_pisicutza16 1

04.12.2011, 20:33

am facut si eu si is delicioase

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 22:01

Oana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platou festiv, pentru revelion