Ciuperci umplute, la cuptor

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2013 | 20529 vizualizari

COMENTARII (22)

Satisfyyourcravings 1

07.04.2013, 12:17

Îmi plac mult ciupercile umplute!

MotanLaOale 1

07.04.2013, 12:17

DIANA B 1

07.04.2013, 12:19

Iiiiiiii , ce multeee-s

laura_n 1

07.04.2013, 12:20

delicioase, aseara am facut si eu, dar pe gratar. insa imi plac mai mult la cuptor

simona72 1

07.04.2013, 12:32

wow, ce bunatate!!!

marianascarlat 1

07.04.2013, 12:41

Arata nemaipomenit! O sa mananc si eu, ca prea imi fac pofta!

jolygina 1

07.04.2013, 12:50

le ador

Rocsi 1

07.04.2013, 12:56

Aici e de mama mea ca tare ii mai plac

deyutzky 1

07.04.2013, 13:09

super!!

Geanina87 1

07.04.2013, 13:18

ce mult imi plac

mirela0911 1

07.04.2013, 13:49

bun de tot!

Lau 1

07.04.2013, 14:07

bun

Alexandra Elena 1

07.04.2013, 15:14

ce bine arata, imi lasa gura apa

Bunica 1

07.04.2013, 15:27

Cum arataaa!

stefanuts 1

07.04.2013, 18:13

merge si niste kaiser sau muschi afumat taiat cubulete prin umplutura!

diana_k 1

07.04.2013, 21:08

ce pot sa spun??? foarte, foarte buneeeee...

DulciuriSiNuNumai 1

08.04.2013, 02:24

prea bune! prea ca la tara!

Sim0na 1

08.04.2013, 14:42

bunatatiiii!

babi5 1

27.09.2013, 17:11

Sidy 1

28.09.2013, 07:44

Bunica 1

28.09.2013, 13:05

Buna si cu aspect frumos

Sidy 1

29.09.2013, 14:11

Sti cat de repede dispar din farfurie ???

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu sunca ,ciuperci si sos