Ciuperci umplute la cuptor

de onuta in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2010 | 8180 vizualizari

COMENTARII (15)

Rocsi 1

12.09.2010, 21:15

Ina 1

12.09.2010, 21:20

nu refuz niciodata!

Bucataras 1

12.09.2010, 21:29

si sub cascaval obligatoriu citiva catei de usturoi taiati marunt

Teo 1

12.09.2010, 21:44

de cand am intrat in familia bucatarasilor , am descoperit cat de grozave sunt ciupercile, sub cate forme se pot prepara.. !bravo !

onuta 1

12.09.2010, 22:12

cu mare drag ina.

onuta 1

12.09.2010, 22:17

asa este sefu.ar fi trebuiit si usturoi.mmm ce aroma.

Miha 1

13.09.2010, 11:19

lia maria 1

13.09.2010, 12:06

yumi,yumice bune sunt

ela 1

13.09.2010, 12:14

ce-mi plac.....

mimmi 1

13.09.2010, 18:00

Ce bune sunt... trebuie sa fac cat de curand si eu ca mi s-a facut pofta

jolygina 1

13.09.2010, 21:54

epurasha2bb 1

27.09.2010, 17:32

CAT DE BINE ARATA!5 F!

Adinacarla 1

22.10.2010, 13:12

ciuperci in orice varianta...preferatele mele

nadina73 1

23.10.2010, 01:26

nebunie

nadina73 1

23.10.2010, 01:27

zi ciuperci si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob cu ciuperci