Ciuperci cu măsline - de post

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 15 Mar 2012 | 5831 vizualizari

COMENTARII (19)

deyutzky 1

16.03.2012, 00:38

ce bunatate e aici

iry-gabriela 1

16.03.2012, 05:33

buna mini tocanita

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 07:19

Buna tare

Panacris 1

16.03.2012, 07:52

Bun, bun

Lau 1

16.03.2012, 07:56

place

diaconta 1

16.03.2012, 08:24

excelent

gaby_gabytza 1

16.03.2012, 09:27

Gustoase

bucatarimcudiana 1

16.03.2012, 09:32

fffff bun

Ubulika 1

16.03.2012, 09:37

uai bine arata

Laly 1

16.03.2012, 09:58

Ce bine arata,vin si eu la masa

mamaieelena 1

16.03.2012, 10:06

gustos

Rocsi 1

16.03.2012, 10:38

arata bine!!!

MotanLaOale 1

16.03.2012, 11:57

dakris 1

16.03.2012, 13:04

arata grozav!

elucubratiiculinare 1

16.03.2012, 15:23

Mulțumesc pentru comentarii
Pupici

DIANA B 1

16.03.2012, 16:48

Buneeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sim0na 1

16.03.2012, 19:51

Interesant!

Bya Ralu 1

16.03.2012, 20:21

vreau si eu putin ca stau si salivez)

jolygina 1

16.03.2012, 20:32

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu cartofi