Ciulama de pui

de Denissa in Pui, 22 Oct 2011 | 5598 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

22.10.2011, 22:09

Angelina_Elena 1

22.10.2011, 22:34

ce buna e ciulamaua

jolygina 1

22.10.2011, 22:46

Bunica 1

22.10.2011, 23:02

Imi place ciulamauaaaaa !

MIUTA 1

23.10.2011, 00:01

Si mie imi place ciulamaua

Denissa 1

23.10.2011, 07:37

si mie imi placeeeeeee

RuxyRux 1

23.10.2011, 11:44

N-am mai facut de-o vesnicie...arata tare buna

Denissa 1

23.10.2011, 12:48

haaaaai la noi Ruxy

mirela0911 1

23.10.2011, 14:00

vin si aici ca este mamaliga

Denissa 1

23.10.2011, 14:15

hai mirela

mihaelaM 1

23.10.2011, 19:33

mai da ce minunatii ai gatit u azi....primesti musafiri?

Denissa 1

23.10.2011, 20:28

daaaaaaaa, primim primim haide

LUK 1

24.10.2011, 08:35

buna buna

Denissa 1

24.10.2011, 11:06

multumesc

Bucataras Medi 1

24.10.2011, 20:52

mi-e dor de o ciulamica............

Denissa 1

25.10.2011, 08:56

medi te invit la o ciula...... mare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne de pasare in sos de smantana