Ciorbita de perisoare cu bors

de Mihaela11_jo in Vita, 28 Apr 2011 | 3310 vizualizari

COMENTARII (18)

Rocsi 1

28.04.2011, 22:33

asta e clar pentru mine... revin la ea cu like

Mihaela11_jo 1

28.04.2011, 23:14

Rocsi

bucatarimcudiana 1

28.04.2011, 23:24

eu sunt fan ciorbite

Mihaela11_jo 1

28.04.2011, 23:48

Diana
Si mie imi plac, mai ales sa fie putin mai acre

La Ancuta 1

29.04.2011, 00:24

ce ne potrivim noi la gusturi

Mihaela11_jo 1

29.04.2011, 08:03

Ancuta

RuxyRux 1

29.04.2011, 08:05

Tare frumos arata ciorbita ta...si cred ca e delicioasa!

MotanLaOale 1

29.04.2011, 08:20

buna buna

divainbucatarie 1

29.04.2011, 08:57

mihaelaM 1

29.04.2011, 10:17

o ciorbita de perisoare nu prea am mai facut de ceva timp

Lau 1

29.04.2011, 10:21

bunaaaaa

kamy 1

29.04.2011, 11:06

ce-mi place cu bors

Rocsi 1

29.04.2011, 11:17

da,da ,da

susu 1

29.04.2011, 14:26

Imi ploua-n gura

Mihaela11_jo 1

29.04.2011, 14:55

Ruxy
Motan
divainbucatarie
mihaelab
sufletista
kamy
rocsi
susu

aziz 1

29.04.2011, 18:25

delicioss

Mihaela11_jo 1

30.04.2011, 22:34

Mona

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc