Ciorba taraneasca de vacuta

de mihaelar63 in Ciorbe, 10 Feb 2010 | 21261 vizualizari

COMENTARII (11)

liana_geicu 1

10.02.2010, 22:32

Ce buna ar fi o portie din ciorba asta pe frigul asta!

mihaelar63 1

10.02.2010, 22:54

liana imi pare bine ca iti plac ciorbele , sunt foarte sanatoase
la noi nu este zi sa nu avem ciorba sau supa

madi_marin 1

11.02.2010, 09:18

mmm....delicios. pot sa mananc si farfuria?...

Sylvia 1

11.02.2010, 09:24

Excelenta !

mihaelar63 1

11.02.2010, 10:10

madi farfuria nu mai bine iti dau tot ce e in oala !!! cred ca am mai zis ca farfuriile au peste 100 ani, tin foarte mult la ele pentru ele raman si flamanda , ceea ce e mare lucru

Nicolae 1

11.02.2010, 10:23

la vremuri de iarna e bine venita te mai incalzesti un pic......

mihaelar63 1

11.02.2010, 11:20

ma bucur ca-ti place nicolae.

madi_marin 1

11.02.2010, 13:01

bineee....fie, daca imi dai ce mai e in oala....sunt de acord. renunt la farfurie daca spui ca e piesa de muzeu...

mihaelar63 1

11.02.2010, 18:17

Bunica 1

12.02.2010, 14:59

Cu atatea legume si rasolul de vita nu poate iesi decat........foarte buna

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2010, 07:22

mama ce bunatate,imi place k ai pus f multe legume

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba deasa de vara cu dovlecel