Ciorba taraneasca de vacuta

de ArianaBala in Ciorbe, 28 Iul 2011 | 6983 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

28.07.2011, 15:01

RuxyRux 1

28.07.2011, 15:11

Arata grozav

Lau 1

28.07.2011, 15:15

place

MIUTA 1

28.07.2011, 15:20

Super buna doua porti

ArianaBala 1

28.07.2011, 15:48

Motan,Ruxy, Sfletista

ArianaBala 1

28.07.2011, 15:49

Miuta cu cea mai mare placere draguta, si mai multe daca doresti

Ubulika 1

28.07.2011, 15:56

ArianaBala 1

28.07.2011, 16:03

Ubulik

Rocsi 1

28.07.2011, 19:02

ahhh ce as savura o portie

diaconta 1

28.07.2011, 21:13

Mmmmmmmmm ce buna ar fi acum o ciorbita

lilik 1

28.07.2011, 21:49

si eu vreau o portie

mamaieelena 1

29.07.2011, 07:14

buna

ArianaBala 1

29.07.2011, 10:47

Fetelor cu mare drag, este destula pt. toata lumea, si daca se termina mai facem

ArianaBala 1

29.07.2011, 10:47

mamaie

Cris2711 1

31.07.2011, 13:22

adry88 1

08.08.2011, 10:45

cocolina 1

19.04.2012, 22:22

foarte buna

ArianaBala 1

14.05.2012, 13:07

Multumesc Cocolina

Bya Ralu 1

20.05.2013, 14:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu aripi de pui ,dovlecel si legume