Ciorba rosie de gaina cu razalai

de mihaelar63 in Ciorbe, 26 Noi 2017 | 4442 vizualizari

COMENTARII (39)

madi_marin 1

26.11.2017, 19:36

pune si pentru mine o portie fierbinte, te rog! si sparge si-o ceapa...neaparat

Mitinita 1

26.11.2017, 19:43

Ioi, da' faina-i!

Cris2711 1

26.11.2017, 19:47

Dor de casa am cand vad ciobitza asta

RODIMUR 1

26.11.2017, 19:53

O, ce bunătate de ciorbiță!

vasimur 1

26.11.2017, 19:59

katty 1

26.11.2017, 20:01

O porție si pentru mine, te rog!

Rocsi 1

26.11.2017, 20:14

Cred ca a iesit asa gutoasaaaa!

MotanLaOale 1

26.11.2017, 20:16

buna buna

xana 1

26.11.2017, 20:24

Foarte buna

Adi 1

26.11.2017, 20:42

Buna!

Rahela Velicu 1

26.11.2017, 21:17

diaconta 1

26.11.2017, 22:15

Am venit sa vad daca tu ai facut razalaii )))

oanapl 1

26.11.2017, 23:05

Ce bine arată!

Anett 1

26.11.2017, 23:07

mihaelar63 1

27.11.2017, 01:02

Dia , de data aceasta nu . Pentru cain ultimul timp imi ies mai mari

mihaelar63 1

27.11.2017, 01:03

Anett

mihaelar63 1

27.11.2017, 01:08

Oana , tot atat de buna este

mihaelar63 1

27.11.2017, 01:09

Mimi

mihaelar63 1

27.11.2017, 01:10

Ma bucur ca-ti place Xana

mihaelar63 1

27.11.2017, 01:10

Adi

mihaelar63 1

27.11.2017, 01:10

Apreciere buna de la Motan

mihaelar63 1

27.11.2017, 01:11

OF Criss

mihaelar63 1

27.11.2017, 01:11

Vasimur

mihaelar63 1

27.11.2017, 01:11

Katty , cu mare drag

mihaelar63 1

27.11.2017, 01:13

Miti , faina de tot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta - cum sa faci cea mai buna ciorba de vita