Ciorba manastireasca de legume

de MotanLaOale in Ciorbe, 6 Oct 2015 | 25535 vizualizari

COMENTARII (35)

CameliaR 1

06.11.2015, 23:42

Mmmm, arata foarte apetisanta ciorbita.

MotanLaOale 1

07.11.2015, 00:19

Gicuta 1

18.11.2015, 16:17

Buna ciorbica!

MotanLaOale 1

18.11.2015, 16:41

GabrielaMO 1

10.07.2016, 20:32

Buna ziua!

Am si eu o mica intrebare: Avand in vedere cantitatea mare de legume, ce cantitate ar trebui sa aiba oala in care sa prepar aceasta reteta? :S Eu am o oala de 10 kg, dar imi este teama sa nu imi iasa tocanita. Ultima data cand am facut o supa si am pus mai multe legume, pana au fiert toate, mi s-a facut tocana....nu prea vreau sa repet experienta, ca sa nu imi dezamagesc iubitul, caruia ii iese ciorba, spre deosebire de mine....

MotanLaOale 1

10.07.2016, 22:17

Eo am folosit o oala de 6 litri. Si legumele se pun pe rand in functie de timpul de fierbere. Si intradevar este o ciorba un pic mai deasa.

Aurelia 07_07 1

11.12.2019, 12:19

MotanLaOale 1

11.12.2019, 14:21

dantes 1

19.12.2020, 10:06

Buna!

MotanLaOale 1

19.12.2020, 13:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume, acrita cu suc de rosii