Ciorbă de varză murată cu afumătură și perișoare

de Panacris in Ciorbe, 3 Ian 2014 | 8549 vizualizari

COMENTARII (33)

DIANA B 1

03.01.2014, 13:43

Tzi bunaaaaaaaaaaaa-i

Micutza Luana 1

03.01.2014, 13:44

ador ciorbica asta ::

Panacris 1

03.01.2014, 13:54

Ce mă bucur fetelor pentru aprecieri Mai ales că sunteți din regiuni diferite Colegele mele ”răgățene” nu înțeleg cum să faci ciorbă cu varză murată, afumătură și perioșoare, uneori în log de afumătură, arunc vreo 2 fire de cărnați afumați Cică ce ciorbă e asta cu cârnați ) Ar trebui să le duc o mostră să guste din ea ca să se convingă

laura_n 1

03.01.2014, 13:55

Crisule )))

Micutza Luana 1

03.01.2014, 13:58

crisule si la mine se face cu zeama de varza si afumatura , tre so postez si eu silele astea..si cu afumatura la fel la fel e ffoarte bunaaaaa acula gamela pt toata lumea

Micutza Luana 1

03.01.2014, 13:59

pfoai cum am scris esentialu s-a inteles da

Panacris 1

03.01.2014, 14:01

Luana sigur am înțeles Cea mai bună ciorbă e la gamelă, mai laes când e pomana porcului, să fie proaspătă )

Micutza Luana 1

03.01.2014, 14:08

crisule

Bya Ralu 1

03.01.2014, 14:11

ce mai e si aia gamela?)

Bya Ralu 1

03.01.2014, 14:12

combinatia asta nu am mai papat-o dar vin la tine sa gust

Merisor 1

03.01.2014, 14:17

Ce idee faina cu varza! eu pun doar zeama de varza

Panacris 1

03.01.2014, 14:23

Bianca nu știi ce-i aia gamelă??? Un fel de sufertaș ce se folosea în armată

Panacris 1

03.01.2014, 14:24

Sau mai bine zis la pomana porcului, cel puțin în zona Maramureșului în care am copilărit, ciorba de varză acră se ducea în cana de lapte

MotanLaOale 1

03.01.2014, 14:24

Constelatialeu 1

03.01.2014, 14:31

DIANA B 1

03.01.2014, 14:49

Cristina , du-le mama , sa vada si ele ce inseamna mancare adevarata ... ai si gamele si sufertas .

Valclaudia 1

03.01.2014, 14:55

daaaa, delicioasa!

alilianaa 1

03.01.2014, 14:55

ce bunatate!

Panacris 1

03.01.2014, 15:09

Onesta daaa, merge și în recipiente de plastic

simona72 1

03.01.2014, 15:27

Cred ca e tare gustoasa ciorba ta!! Nu am facut niciodata ciorba cu varza acra, dar nu are ce sa nu fie bun atata timp cat acresti ciorbele cu zeama de varza...Super!!

Panacris 1

03.01.2014, 15:34

Simo, cum așa Doar în zona noastră se consumă astfel de ciorbe, mai ales când se taie porcul

xana 1

03.01.2014, 15:58

Nici eu nu am facut niciodata, dar trebuie incercat neaparat. Arata foarte bine!!

mihaelam90 1

03.01.2014, 16:23

Cris2711 1

03.01.2014, 16:27

Exact asa cum imi place

- Andreea - 1

03.01.2014, 18:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de varză cu afumătură