Ciorba de varza cu afumatura - luscos

de mihaelar63 in Ciorbe, 7 Mar 2010 | 16093 vizualizari

COMENTARII (9)

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2010, 07:05

cred k as manca 2 portii, nu una, park simt cat de bine miroase, iar mostenirea e super

madi_marin 1

07.03.2010, 09:59

mama mama ce bunatate acolo...... la farfurie nu mai atentez ca ma amendeaza aia de la muzeu....

rivka 1

07.03.2010, 18:11

luscosul e cea mai buna mancare si farfuriile tale sunt extraordinar de faine , , cand vin in ro si vin la tine in vizita sa ascunzi setul ca-s neindemanatica , la mine nu rezista farfurille/canile/paharele decat un sezon.

Teo 1

07.03.2010, 21:26

sau cine vrea poate sa admire farfuria goala!

nadina73 1

07.03.2010, 23:23

se vede ca esti ardeleanca in partea noastra se zice lucicos(este o denumire unguresaca ) estre grozav de buna si eu fac " ce e de la campia turzii pana in tg-mures....a auncatura de bat

mihaelar63 1

08.03.2010, 00:37

rivka farfurile astea le folosesc doar pentru poze festive pe bucataras
pusikmea , daca te mai uiti pe la ciorbele-supele mele vei vedea si alte farfurii

Sylvia 1

08.03.2010, 08:45

Excelent arata chiar nu am facut de o suta de ani ciorba asta o si pun la favorite

Oana 1

08.03.2010, 19:12

Mmm, ce bunaaa! nu am mancat niciodata...nici prin Ardeal n-am fost Nu se face ciorba acra? si costita nu e afumata, nu?

mihaelar63 1

08.03.2010, 21:46

oana , costita e afumata [ am pus-o la desarat sia apoi i-am dat un clocot , am aruncat apa si abia apoi am pus in ciorba ]. eu acresc cu bulion sau lamaie , n-am invatat cu bors .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de pui