Ciorba de vacuta cu rubarba

de Panacris in Supe/Ciorbe, 29 Mai 2019 | 4293 vizualizari

COMENTARII (12)

vasimur 1

29.05.2019, 19:31

Rocsi 1

29.05.2019, 19:42

Stii ce imi place la tine? Ca esti asa mai open mind si incerci diverse combinatii! Eu nu sunt asa curajoasa, bine, ca ai mei nici nu mananca orice!

madi_marin 1

29.05.2019, 19:57

Interesant! Nu m-as fi gandit niciodata sa pun rubarba intr-o ciorba

Panacris 1

29.05.2019, 20:00

Mulțumesc Rocsi! Daaaaa, mai nou am și aliați Zmeișorii cei mici TataZmeu, mai greu, dar îl dăm noi pe brazdă )

Panacris 1

29.05.2019, 20:01

Madi, cum spuneam am prins ideea din mers Simo e vinovata )

MotanLaOale 1

29.05.2019, 20:08

interesant

oanapl 1

29.05.2019, 20:12

Interesantă combinația!

abstract01 1

29.05.2019, 23:53

mihaelar63 1

30.05.2019, 02:51

Curioasa ce gust are !!!!

RODIMUR 1

30.05.2019, 09:09

Mie îmi plac ciorbițele, așa că merită încercat și ceva nou...!

simona72 1

30.05.2019, 20:50

Ma bucur ca ti-a placut si ca ai prins ideea Rubarba nu face altceva decat sa acreasca ciorba...

Panacris 1

31.05.2019, 09:33

Exact Simona, și o acrește fin, nu brutal pprecum borșul Cel puțin mie așa mi se pare, în condițiile în care nu am crescut cu ciorbe acre !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel