Ciorbă de praz cu costiţă afumată

de portiadelumina in Ciorbe, 17 Dec 2013 | 7181 vizualizari

COMENTARII (50)

Bya Ralu 1

17.12.2013, 12:45

buna ciorbitavin la o portie

portiadelumina 1

17.12.2013, 12:47

Bianca, la asta nu, că-i dusă, dar oi mai posta ceva zilele astea, că iar am fost ameninţat cu banarea dacă nu gătesc.

MotanLaOale 1

17.12.2013, 12:50

buna buna

portiadelumina 1

17.12.2013, 12:51

Vladimir, a fost, ştii, e din aia despre care poţi spune că de scoală de pe boală.

babi5 1

17.12.2013, 12:56

Buna tare

Ela68 1

17.12.2013, 12:59

Ma speriasem, credeam ca e facuta acum , in post. Oricum, mie imi place cum arata.

portiadelumina 1

17.12.2013, 13:00

Mulţumesc frumos, Babi!

portiadelumina 1

17.12.2013, 13:01

Ela, nicidecum, că am mai fost odată pus la colţ pentru o varză cu carne în post. Mulţumesc!

delia64 1

17.12.2013, 13:26

Buna ciorbita asta !!!

anca_rm 1

17.12.2013, 13:26

buna trebuie sa fie

adry88 1

17.12.2013, 13:29

foarte buna ciorba

portiadelumina 1

17.12.2013, 13:31

Mulţumesc, Delia!

portiadelumina 1

17.12.2013, 13:31

Anca, e dusă de mult, dar da, a fost foarte bună! Mulţumesc!

portiadelumina 1

17.12.2013, 13:31

Mulţumesc, Adriana!

diaconta 1

17.12.2013, 13:43

Mai Padre,adica ciorba cu costita postezi in post??? vaaai vaaai,ai noroc ca-i cam ocupata Gaby
Cred ca dupa asta urmeaza la desert painea aia cu zahar
Sa zic dara si despre reteta,tare apetisanta si bio pe deasupra,iar pozele's cam misto.
Sunt mandra de tine Padre

diaconta 1

17.12.2013, 13:44

Ela,da' de ce te-ai speriat?ca nu pune nime' nime' de=astea in post,asa-i???)))

portiadelumina 1

17.12.2013, 13:46

Die, după ce mi-am luat trânta anul trecut, am specificat acum cu subiect şi predicat că asta-i dusă dinainte de post asta aşa, ca să nu ajung de râsul site-ului.
Mâine, dacă-mi îngăduie timpul mai postez ceva, de post de data asta, chit că n-o să fie omor mare pe aşa ceva, că deh, mai buni-s cârnaţii.
Mulţumesc frumos!

diaconta 1

17.12.2013, 14:04

Ba sa stii ca si la cele de post ne ingramadim)) e drept mai anemic asa fara carne

portiadelumina 1

17.12.2013, 14:05

No, apăi să postez mâine sau chiar diseară ceva, că poate-poate se vor găsi doi-trei care să aprecieze şi ce fac eu, ca un nebucătar declarat.

DIANA B 1

17.12.2013, 14:18

Place , ca-i de post

portiadelumina 1

17.12.2013, 14:20

Acră şi sănătoasă, Diana. Sincer, eu am mâncat-o rece cu mămăligă caldă. Mulţumesc!

deyutzky 1

17.12.2013, 14:26

portiadelumina 1

17.12.2013, 14:33

Mulţumesc, Andreea!

dantes 1

17.12.2013, 14:56

Buna si sanatoasa

portiadelumina 1

17.12.2013, 15:11

Aşa este Dantes, mulţumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz, o varianta usor de preparat si delicioasa