Ciorba de porc cu sorici

de Bya Ralu in Ciorbe, 28 Apr 2016 | 5966 vizualizari

COMENTARII (26)

mihaelar63 1

29.04.2016, 00:12

Tare buna Si eu am avut ieri de fasole verde cu os dr porc [ cu carne multa pe el ] si am pus si soric afumat . Parca am fost intelese

Bya Ralu 1

29.04.2016, 00:32

Eu am făcut-o acum vreo luna jumate azi am făcut tot de porc dar altfel

Ina 1

29.04.2016, 06:54

daca mai e si lipicios asa...

Xandrinne 1

29.04.2016, 07:54

Adauga comentariu...

MotanLaOale 1

29.04.2016, 08:32

buna buna

Gherca Daniela 1

29.04.2016, 08:33

buna!

simona72 1

29.04.2016, 08:46

Foarte buna!

Constelatialeu 1

29.04.2016, 09:06

Iote macaroneasa a revenit la mancaruri pamantesti...

alilianaa 1

29.04.2016, 09:55

tare buna!

Bya Ralu 1

29.04.2016, 10:04

ina

Bya Ralu 1

29.04.2016, 10:04

xandrinne

Bya Ralu 1

29.04.2016, 10:04

motan

Bya Ralu 1

29.04.2016, 10:04

daniela

Bya Ralu 1

29.04.2016, 10:05

simona multumesc

Bya Ralu 1

29.04.2016, 10:05

cleme

Bya Ralu 1

29.04.2016, 10:05

liliana

Rahela Velicu 1

29.04.2016, 11:05

Cat este de buna!

Bya Ralu 1

29.04.2016, 12:07

multumesc

sebirizescu 1

29.04.2016, 13:34

foarte buna

marcela1979 1

29.04.2016, 14:25

Bya Ralu 1

29.04.2016, 18:04

Rocsi 1

01.05.2016, 20:52

Eu vreau o portie, dar sorici sa nu imi pui in farfurie!

Bya Ralu 1

03.05.2016, 09:58

il pap eu rocsi

Zamfira 1

03.05.2016, 23:09

CameliaR 1

12.05.2016, 12:27

Vreau si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

ieri la 16:08

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

ieri la 11:55

Tiramisu cu sticksuri de ciocolată - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:31

Melanzane alla parmigiana - Varianta reinterpretată, plină de savoare

pe 28.08 la 09:53

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel la ceaun