Ciorba de perisoare cu praz, tarhon si smantana

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 14 Apr 2018 | 3640 vizualizari

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

14.04.2018, 13:43

buna buna

delia64 1

14.04.2018, 13:56

Buna ciorbita !!!😚🌹

mihaelar63 1

14.04.2018, 14:08

Multumesc , Delia

Corinuta 1

14.04.2018, 14:23

Tare be place cu perisoare ❤

katty 1

14.04.2018, 14:59

Minunata!

Valclaudia 1

14.04.2018, 16:19

o portie, te rog!

- Andreea - 1

14.04.2018, 16:59

Rahela Velicu 1

14.04.2018, 18:36

madi_marin 1

14.04.2018, 18:50

Imi plac ciorbele cu tarhon!

RODIMUR 1

14.04.2018, 19:31

Mihaela, am luat modelul! Când voi găsi praz, ciorbiță din asta am să fac! Deci...favorită!

vasimur 1

14.04.2018, 20:52

Abia aștept să-mi facă ciorbiță din asta!

Catalina L 1

14.04.2018, 21:37

minunata

Rocsi 1

14.04.2018, 21:53

O ciorbita de perisoare as vrea si eu, ca nu am mancat de mult!

diaconta 1

14.04.2018, 22:10

Nu cred ca e vreo ciorbapregatita de tine,in afara de cea cu peste,care sa nu imi placa

Adi 1

14.04.2018, 22:14

Buna!

dantes 1

15.04.2018, 08:16

Buna!

mirela0911 1

15.04.2018, 09:53

Foarte buna!

kytz 1

16.04.2018, 06:36

Foarte, foarte bună!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de varza dulce cu costite