Ciorba de cartofi acrita cu bulion de corcoduse

de Adi in Ciorbe, 17 Sep 2018 | 6587 vizualizari

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

17.09.2018, 17:28

buna buna

vasimur 1

17.09.2018, 17:59

Merisor 1

17.09.2018, 18:08

Tare bună este!

RODIMUR 1

17.09.2018, 18:08

Bună, ciorbița de cartofi...! N-am acrit niciodată cu corcodușe, nu știu cum este, pentru că eu umplu și folosesc borș...!

Constelatialeu 1

17.09.2018, 18:30

O portie, sa fie rece si aduc eu ceapa, nu-ti cer....

Mutulica 1

17.09.2018, 18:48

Nu stiam ca se folosesc corcodusele pentru acrit si in alte regiuni in afara de Moldova.Aaaa , deci chiar se face bulion si e cu totul altceva decat in Moldova , banuiesc.

RODIMUR 1

17.09.2018, 18:53

Costel, după câte știam eu, în Moldova se acrește cu borș, în Oltenia cu corcodușe, iar în Ardeal cu măcriș, sau varză murată. Dacă greșesc, să mă corecteze cineva...(oricum, în Moldova nu se acrește niciodată cu corcodușe, ci cu borș)

Merisor 1

17.09.2018, 19:11

La noi nu prea se folosește borșul, doar zeama de varză și corcodușe, sau bulion de corcodușe, roșiile și mai nou, zeama de la murături.

Mutulica 1

17.09.2018, 19:12

Nasa mea de botez, care e din Focsani , acreste doar cu corcoduse .In rest nu ma contrazic pentru ca nu sunt specialist.

Merisor 1

17.09.2018, 19:12

Mutulica 1

17.09.2018, 19:13

Merisor , cred ca lafel face si nasa mea, dar eu nu am stiut.

Mutulica 1

17.09.2018, 19:14

Mersi pentru reteta!

Bucataras Diana 1

17.09.2018, 19:36

Adi 1

17.09.2018, 21:08

Va multumesc frumos!

Andra_Constantinescu 1

17.09.2018, 21:15

Ce ciorbă bună!

abetina 1

17.09.2018, 21:28

Ancutsa 1

17.09.2018, 21:33

Buna!

Rahela Velicu 1

17.09.2018, 21:38

Ce bine arata!

abstract01 1

17.09.2018, 23:56

Panacris 1

18.09.2018, 08:13

dantes 1

18.09.2018, 08:58

Buna!

mirela0911 1

18.09.2018, 09:13

Foarte buna trebuie sa fie!

Ksenya 1

18.09.2018, 10:25

buna tare reteta

mihaelar63 1

18.09.2018, 14:10

Ce faina prezentare !!!!

Adi 1

18.09.2018, 18:30

Va multumesc frumos, tuturor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta la ceaun