Ciorba cu perisoare

de Adele in Ciorbe, 16 Mai 2015 | 4497 vizualizari

COMENTARII (31)

MotanLaOale 1

16.05.2015, 13:13

MOKUSKA 1

16.05.2015, 13:18

ce buna e

poa 1

16.05.2015, 14:03

Buunna!

Adele 1

16.05.2015, 14:15

Motan

Adele 1

16.05.2015, 14:15

Ildi

Adele 1

16.05.2015, 14:15

Poa

Bya Ralu 1

16.05.2015, 15:29

Delicioasa

Adele 1

16.05.2015, 15:36

Bya

anca_rm 1

16.05.2015, 16:02

hmmm ce buna ciorba ai facut

Valclaudia 1

16.05.2015, 16:31

imi place mult

Constelatialeu 1

16.05.2015, 16:35

Ti-ai adunat verisoarele in ciorba?:;-bd

Adele 1

16.05.2015, 16:45

Anca multumesc

Adele 1

16.05.2015, 16:45

Claudia

Adele 1

16.05.2015, 16:45

Cleme )

simona72 1

16.05.2015, 17:34

Tare bunaaaa!

Adele 1

16.05.2015, 17:46

Sim

mihaelar63 1

16.05.2015, 18:45

Vreau si eu

Adele 1

16.05.2015, 19:08

Miha te astept

Merisor 1

16.05.2015, 19:19

Si la mine o portie, chiar daca e seara

cristinutanicolita 1

16.05.2015, 19:31

Si eu o portie

Adele 1

16.05.2015, 20:15

Meri numai bine merge (la mine e cam frig)

Adele 1

16.05.2015, 20:15

Cristina

Rocsi 1

16.05.2015, 20:26

Foarte buna si gusotasa este!

Adele 1

16.05.2015, 20:52

Rocsi

dantes 1

17.05.2015, 07:48

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec