Ciolan bavarez fiert in bere

de LeBlogPiquant in Porc, 22 Noi 2010 | 39260 vizualizari

COMENTARII (15)

Ligia Bxl 1

22.11.2010, 15:54

wow ce apetisant,bravo 5 furci

La Ancuta 1

22.11.2010, 15:56

MotanLaOale 1

22.11.2010, 15:57

super super super bun

epurasha2bb 1

22.11.2010, 16:34

minunat fel de mancare!

Oana 1

22.11.2010, 16:35

Cred ca e un deliciu! O sa-l execut

LeBlogPiquant 1

22.11.2010, 16:40

Da, chiar a fost un deliciu - dupa ce am terminat de mancat am ros si osul, atat a fost de bun

diaconta 1

22.11.2010, 19:00

exceleeeeeeeent

Rocsi 1

22.11.2010, 19:54

in ce fel de minunat este

Laly 1

22.11.2010, 22:43

Ce bine arata

ionix 1

22.11.2010, 22:49

wowww... la favorite

gugugh 1

22.11.2010, 23:02

eu faceam acest ciolan mai simplu dar am sa incerc si reteta ta , ff bine arata deja simt mirosul...

onuta 1

23.11.2010, 00:02

5furcu fara discutii

mamaieelena 1

23.11.2010, 09:20

vai ce bine arata de gust nici nu mai zic pentruca nu am cuvinte

LeBlogPiquant 1

23.11.2010, 13:29

sa stii ca nici eu nu mai aveam cuvinte cand l-am gustat! E de incercat, cu siguranta

kamy 1

24.11.2010, 00:22

no asta dape gustul meu 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan afumat