Ciocolata cu goji si caise uscate

de cristinne in Dulciuri, 27 Apr 2011 | 3967 vizualizari

COMENTARII (19)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.04.2011, 07:18

buna buna

MotanLaOale 1

28.04.2011, 07:59

mihaelaM 1

28.04.2011, 08:46

tare buna tre sa fie

aziz 1

28.04.2011, 09:37

yammm

Lau 1

28.04.2011, 10:04

bunaaaa

RuxyRux 1

28.04.2011, 10:18

Retetea e grozava...dar folia de aluminiu...total nesanatoasa....ai grija cu ea...citeste pe net exista multe informatii, e bine ca ea sa nu vina in contact direct cu alimentele...in rest nota 100

Rocsi 1

28.04.2011, 10:45

o patratica e a mea

lia maria 1

28.04.2011, 12:56

mai ai si pentru mine o bucatica mica

cristinne 1

28.04.2011, 17:03

da....ruxy sa stii ca am mai auzit asta cu folia de aluminiu..dar nu am luat prea tare in seama ca parerile erau impartite..
caut demult o bucata subtire de marmura cum au marii bucatari, pe care sa racesc si sa modelez ciocolata si crema in general..dar nu gasesc..peste tot am gasit numai bucatoaie de marumura uriasa grea si ff groasa..nu am unde sa o depozitez.. nu stiu ce altceva sa folosesc..probabil ar merge si un tocator de plastic nu? dar si plasticul..si ala la fele plastic!
oricum am auzit ca folia de aluminiu nu e deloc indicata la temperaturi mari(gen cuptor),dar in stare normala, cum am folosit-o eu nu ar trebui sa contina nik, sa nu se decompuna nik in alimente..acum nu stiu..din pacate nu ma pricep..daca cineva poate sa ne spuna sigur..il rugam cu mare drag!!

gaby_duceag 1

28.04.2011, 17:07

Mai...vezi..si treaba asta cu folia, pareri,convingeri etc ..sunt impartite...
mi-a zis mama la telefon o reteta de pastrav preparata-n folie si io repede: aaa, da' stii..nu-i sanatoasa..etc...
Si ea cica: daaa, italienii o folosesc de cand erau in fasha)si ete ca mosnegii mei au 94 respectiv 97 ani si-s sanatosi tun la trup ( inafara de cap, bineinteles ) )
si eu am placa de marmura pt modelat;

e recomandata pt ca se mentine rece, plasticul,..nu

RuxyRux 1

28.04.2011, 18:33

Eu zic ca macar de ce stim si de ce putem trebuie sa ne ferim...in rest....ne fereste DD...uite aici un articol bine documentat...e ceva de speriat aluminiu...oricum...

http://sanatate.findtalk.net/t351-aluminiul-si-bolile-moderne

RuxyRux 1

28.04.2011, 18:51

Mersi Gabytza...chiar nu stiu ce sa mai spun...pe cine sa mai crezi? Poate cea mai buna busola sa fie chiar corpul nostru...si sa ne orientam in functie de simturile proprii

cristinne 1

28.04.2011, 21:13

ma gandeam acum.ca marile branduri de ciocolata din Romania (Milka, Poiana,etc) am obs. ca au trecut toate pe plastic.. nu mai infolieaza ciocolata in folie de aluminiu.. oare tot de asta? sau o fi mai ieftin?

cristinne 1

28.04.2011, 21:15

Gaby..de unde ai luat placa de marmura? e subtire sau d-aia de o 'tona'? vreau si eu!!!

mamaieelena 1

02.05.2011, 14:11

buna

MVMih 1

02.05.2011, 22:59

Nu ma omor eu cu dulciurile dar cioco ccioco cum ai preparat tu...arata grozav si merita incercat

adry88 1

31.05.2011, 16:07

ce as mai manca

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 16:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bilute de cacao