Ciocanele de pui cu miere

de Brindusa in Pui, 13 Feb 2011 | 4339 vizualizari

COMENTARII (18)

MIUTA 1

13.02.2011, 23:57

Woouu ce bine arata,sunt prima pot sa mananc cat vreau

La Ancuta 1

14.02.2011, 00:40

super

ela 1

14.02.2011, 00:59

cum arata.... ,am facut si eu ceva asemanator,mierea ii da un gust

adasev12 1

14.02.2011, 01:09

intr-adevar, f bun

cismaru_nicoleta 1

14.02.2011, 01:20

Ce bunatatee

elena1988 1

14.02.2011, 05:38

RuxyRux 1

14.02.2011, 07:16

Si eu fac puiul in miere...e delicios

aziz 1

14.02.2011, 07:25

Mihaela11_jo 1

14.02.2011, 07:56

Foarte fine

lia maria 1

14.02.2011, 09:21

delicioase

divainbucatarie 1

14.02.2011, 09:50

Rocsi 1

14.02.2011, 09:52

MotanLaOale 1

14.02.2011, 10:38

bine arata

DIANA B 1

14.02.2011, 11:20

Mi-ar placea si mie , da' mierea aia ma omoara

Cris2711 1

14.02.2011, 17:44

apetisant rau

LUK 1

14.02.2011, 21:00

Brindusa 1

14.02.2011, 22:32

Uau ce da omuleti mancacios! M bucur ca va place.

mamaieelena 1

15.02.2011, 15:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel