Ciocanele de curcan la punga cu mere caramelizate

de silvi0ara in Curcan, 22 Noi 2010 | 5577 vizualizari

COMENTARII (15)

La Ancuta 1

22.11.2010, 19:56

nadina73 1

22.11.2010, 21:09

mamadin doua mai si si pt noi ?adica pt mine si postavaru?

Laly 1

22.11.2010, 22:26

Nadina vreau si eu macar un mar,daca copanele nu mai are

silvi0ara 1

22.11.2010, 22:35

Am,va astept cu drag.

mena29 1

22.11.2010, 23:02

vin si eu

vanilla 1

23.11.2010, 10:42

cred ca au fost foarte bune!!!

epurasha2bb 1

23.11.2010, 10:46

ce frumos si bun!5f!

silvi0ara 1

23.11.2010, 11:04

Mena,vino.

silvi0ara 1

23.11.2010, 11:04

Vanilla,chiar asa au fost.

silvi0ara 1

23.11.2010, 11:05

epurasha2bb,multam de furculite,pup.

Sylvia 1

23.11.2010, 11:57

De vis arata

corina241 1

23.11.2010, 21:06

ce apetisant

MIUTA 1

24.11.2010, 11:20

Ce bunsuper delicios

Cris2711 1

23.07.2011, 13:09

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 23:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu sos