Ciocanele cu legume la cuptor

de Sim0na in Pui, 19 Apr 2012 | 14785 vizualizari

COMENTARII (16)

T I M E A 1

19.04.2012, 23:43

Bya Ralu 1

20.04.2012, 00:21

plac

iry-gabriela 1

20.04.2012, 05:39

mmmm,bun,bun

diaconta 1

20.04.2012, 09:19

sa-mi dai si mie ca ai destule

Sim0na 1

20.04.2012, 09:22

timea, gurita_ta2005, iri_love

MotanLaOale 1

20.04.2012, 09:43

Sim0na 1

20.04.2012, 10:16

MotanLaOale

Rocsi 1

20.04.2012, 10:33

Sunt bune!!

Maria68 1

20.04.2012, 10:42

ce savoare......

oana_pisicutza16 1

20.04.2012, 14:45

tare bune

ancutaCH 1

20.04.2012, 16:13

Arata super deci de la mine ai 10 plus mai ales ca este o reteta care imi place foarte mult atat mie cat si familiei. Si intotdeauna o prepar cand raman in pana de idei...Oricum

Sim0na 1

21.04.2012, 00:05

rocsi_1612

Sim0na 1

21.04.2012, 00:05

Maria68 mercic

Sim0na 1

21.04.2012, 00:06

oana_pisicutza16

Sim0na 1

21.04.2012, 00:07

ancutaCH, de fapt nici nu stiu daca-i o reteta... poate este mai bine sa-i spun o idee de a gati puiul intr-o alta combinatie Si mie-mi place puiul la cuptor, in orice varianta! Pupici cuscra!

adry88 1

21.04.2012, 16:21

yammy!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu ou la cuptor