Ciabatta mea

de Brindusa in Piine, 1 Mar 2010 | 5125 vizualizari

COMENTARII (17)

ionix 1

01.03.2010, 17:10

cred ca-i tare bunuta

Miha 1

01.03.2010, 17:13

N-am facut niciodata cu maia facauta de pe o zi pe alta. Sigur voi incerca si eu!

Brindusa 1

01.03.2010, 17:19

incearca, Miha si o sa vezi ce buna e!

Brindusa 1

01.03.2010, 17:20

ionix, si noi tot asa

Miha 1

10.04.2010, 01:48

Maiaua ce consistenta tre sa aiba? Am pus 150 ml de apa si 250 g faina si s-a facut aluat de-a binelea. :-s

ela 1

10.04.2010, 01:54

ne-ai pus pe noi sa disparem ca sa ai tu loc aici,miha?

Miha 1

10.04.2010, 02:05

Da ma...ca nu mai poate omul sa se plimbe in voie, ca voi peste tot va hliziti. Pic de seriozitate nu este pe site-ul asta. Hai...te pup si dispar!

ela 1

10.04.2010, 02:15

miha,dispari

Brindusa 1

10.04.2010, 11:13

Miha, maiaua e ca o coca mai moale. Stai sa vad daca am vreo poza prin calculator.

Brindusa 1

10.04.2010, 11:17

Miha, nu pot sa pun pozele cu maiaua aici. O sa le pun la mini ciabatta Aaa uite ca au intrat si aici!

Miha 1

10.04.2010, 12:11

Multumesc Brandusa. M-am apucat asta-noapte de ea. I-am dat inainte asa cum a iesit. Am mers dupa principiul: "ori la bal ori la spital" sau "ce-o fi mamei, o fi si tatei" Acum vad ca e tocmai asa cum trebuia sa fie. Multumesc inca o data. Diseara pap Ciabattaaaaa.

Miha 1

10.04.2010, 12:15

Stii ce n-am inteles totusi? cand se amesteca maiaua cu restul ingredientelor?

Brindusa 1

10.04.2010, 16:03

vaaai acum vad ca am uitat sa scriu in reteta! maiaua se amesteca la inceput, odata cu 20g drojdie, 400g faina, etc. Incerc sa scriu si in reteta

Miha 1

10.04.2010, 16:14

Acus e gataaaa...

Brindusa 1

10.04.2010, 16:27

sa-mi zici cum ti-a iesit

Miha 1

10.04.2010, 17:23

Super a iesit Brandusa. N-am mai pus ierburi, caci ai mei daca vad "neglu" nu mai mananca. Am "imbrobodit-o" bine in faina si am pus in tava de cozonac. Chiar daca la prima vedere pare greu de facut, iar timpul de preparare destul de lung, rezultatul merita orice efort.

Brindusa 1

10.04.2010, 17:59

ma bucur ca v-a placut. Si eu fac in tava de cozonac, ca s-o pot taia felli pentru sendvisuri.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foccacia